reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ojjj szaleje szaleje....
ale dzisiaj myslalam ze zjade ze smiechu......

wiec tak:
Niki jak to zawsze caly lotoł, a szukalam kolysanek dla niefgo i puszczalam kazda po kolei to uspokoil sie po 15 minutach i przez kolejne 2 godziny cisza xD xD!!!!!

aaaaaa... zobaczysz ze jeszcze przenosisz :D!!!

reklama
Aniołek wcale sie nie zdziwie heheh

To widze że Twój Niki niezły agent, ja jak włączyłam pare razy taką typową melodyjke w pozytywkach co są, to moj tez sie uspokoil i 2 godziny nic, zaczepiałam go i dalej spał :P

A z facetem jak? Dobrze wszystko? :) Nie skacze? ;] Znosi humorki ciezarnej? Bo moja rodzina ma mnie dosyć no i ja ich tez.. Dziś taka awantura była ze hoo hoo

adka lej na niego ciepłym moczem :-D teraz się nie denerwuj ;-)

sugar gratki kochana :-)

nie wchodziłam na forum kilka dni a tu :confused: jak juz weszłam to pomyślałam,ze jakaś inna strona mi sie włączyła hehe

coś z Kubusiowego świata

pierwsze jabłko :-D

nasz okruszek jak śpi :-)

i nasz kochane stopki

sprawdzaliśmy,czy Kuba będzie potrafił siedzieć,bo wg tabeli rozwoju powinien gdy się go odpowiednio zabezpieczy :D

Ostatnia edycja:
I tu się witam. Faktycznie wolniej chodzi teraz forum ale mi się podoba:)
Gratulacje dla Sugar
Saleminka synuś śliczny:) duży już:)
Artystka jakby co to polecam Ci butelkę Tommee Tippee i Lovi choć moim zdaniem ta pierwsza lepsza-dziecku przypomina cycusia:)
JestesAniołkiem mój zamiast przy kołysankach najlepiej usypiał i usypia nadal gdy tata puści mu trance lub house-szok!!! heh za tatusiem imprezowicz będzie skoro już mu sie podoba-ale oczywiście tą muzykę puszczamy cichutko:)
Adka nie warto debilami się przejmować. Ważna jest córcia i koniec:)

A ja tam co do butelek, mam z canpola buteleczki :P :)
Ogólnie mam nadzieje że do karmienia sie nie przydadzą :P :) Mam nadzieje że zdołam swojego bejbi wykarmić sama. Ale wiadomo róznie bywa...

Dziewczyny ja już chce urodzić, już mam dość. Jestem łooooostroo gruba! Sie nie mieszcze nigdzie :P Dziś pojechalam z mamą do sklepu to sie nie mieściłam miedzy półkami! Wszystkie ciuchy z wieszaków pospadały. A ja spaliłam buraka i wyszłam.

Ogólnie dziś nic nie spałam w nocy ;p Nawet na 10 minut nie przysnęłam. Katar mnie meczył. I wiecie co? To nie przeziebienie! Alergia mnie taka zaatakowała, tylko jeszcze nie doszłam, na co mam tą alergie, ale wiem że to na 10000% bo katar to w chorobie by mi przeszedł, a ja z każdym rokiem coraz gorzej na wiosne i jesień przechodze..
Jak urodze to sie chyba zapisze na te szczepionki, przyjmuje sie je przez 5 lat, ale pozniej do końca życia ma sie spokój z alergią. Mój tata właśnie kończy tą kuracje ;]

Pauluś co do spania ja dzisiaj włączyłam "na melanżu" monopol to spiewa ;P I ze 4 razy leciało, młody kopał jak oszalały a jak juz 4 raz to lecialo to sie uspokoił i usnął i z godzine mialam spokoju :)
Ogólnie wczoraj i dziś straaasznie sie moj bąbelek wierci :) Coś czuje że bedzie żywym dzieckiem ;]

Saleminka Pikny ten Twoj synuś i przesłodziaśnie jadł :))
Nooooo i musze przyznać że tak jak siedział to przystojniak z niego że ho hoo ;] A to już wiesz kochana tyle razy Ci mówiłam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chce by moje buteleczki sie przydaly :P:P:P oooooo.....
ja se odciagne i dam tacie do karmienia a w tym momencie sie kimne i na nastepne karmienie bede jak nowow narodzona :P:P:P... trza tez myslec o sobie :P:P:P!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry