reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Adka no to duzo ryzykujesz moim zdaniem.Lepiej bylo zostac na IPna obserwacji.
Aniołek ale masz lobuziaka nie ma co.Pewnie wody plodowe lykał:))

Artystka cytrynka,czosnek,cebulka i wygrzewaj sie kochana!!!
Pochwal sie wozkiem co?

Paulus sliczny brzuchacz mialas:)

reklama
a czuję sie w miare w miarę zadnych oznak porodu:)
Mały charcuje jak nie wiem.

Ale strasznie mi dzisiaj jajniki dokuczają nie wiecie co to może być???

aniołek no jak tam po wieczorku? :D:P
Co do Nikiego :D Niezły spryciaż i duzi jest mój w 32 tyg ważył 1915 xD :) hihi

mazia nie mam pojecia co to jest

Adka to uważaj tam na siebie!! ;) A ogólnie jak sie czujesz? Ja dzis fote zrobiłam, mój młody tak sie ułożył ze mialam dosłownie plaski brzuch :D :P Później wstawie wam, bo narazie siły nie mam

Saleminka no to Kuba pozował :D

Ja dziś fatalnie sie czuje. Boli mnie strasznie głowa no i nie mam siły nic zrobić. z nosa mi leci tak ze chusteczke wtykam w nos i po minucie można z niej wyżynać! Do tego bolą mnie plecy, a o kroczu to nawet nie wspomne, ale aż tyłek mnie boli tak daje mi popalic ;/

Artystka i jak tam juz lepiej?? czy dalej chorujesz?

Adka o Boże co za koles?? maskara.

AHa dziewczyny SUGAR DZISIAJ O 0.15 Urodziła Marcela SN.

Adka nie normalny ten koleś. Żal! Normalnie idiota jak sie patrzy!

mazia ja nadal chora jestem ,nic mi nie pomaga. A co do Sugar! Super że urodziła!!! :)
Bardzo mnie to cieszy:)
Ja też już chcee :D
A Ty mazia jak sie czujesz? Jak dzieciątko? :) Rośniecie?

Ja wczoraj sie mierzyłam w pasie już mam 111cm!! Rosne!! :D Ale razem ze mną rozstępy ;/ Ble... Smaruje sie ale nic nie daje

aaaa SUGAR GRATULACJE....... CZEKAMY NA ZDJECIE MARCELKA :D!!!

AGUS PRZYZWYCZAIMY SIE Z CZASEM :p....

ARTYSTKA CO TAM U CIEBIE KOCHANA?? WIDZE ZE NIC NIE ZAPOWIADA SIE NA POROD :P??... !!

BUZIAKI :*

Ojej nie podoba mi się ta nowa szata forum. :-/
Eks wczoraj się odezwał. I się zapytał czy już się dzidziuś urodził. To mu powiedziałam, że się nie urodził i , że bardzo duże zainteresowanie okazuje. Wiedział, że leżałam w szpitalu ale stwierdził, że go to nie obchodzi. Bo on na mnie leje, on będzie przyjeżdżał tylko do dziecka nie do mnie. :wściekła/y: Ale idiota tego nie rozumie, że w szpitalu leżałam, bo z dzidzią może być coś nie tak. I powiedział, że jeśli jej nie nazwę Neomi to on ojcostwa nie uzna. Normalnie myślałam, że pęknę ze śmiechu. I jestem taka, że powiedziałam,żebyśmy to imię ustalili razem jak bardzo mu na tym zależy ale chce wybrać inne bo nie dość, tego imienia w urzędzie nie przyjmą to mi się nie podoba. To stwierdził, że się nie zgadza, bo on wtedy spada na drugi plan. Ja mu powiedziałam, że i tak w szpitalu podałam jego dane. To stwierdził, że on wcale nie ma tak na nazwisko !!!! :-D:-D:-D Myślałam, że padnę ze śmiechu. I że czemu zrobiłam to bez jego zgody. Brak słów do tego człowieka. :no:

kochana podaj nr do kontaktu kogos z rodziny a nie takiego palanta i powiedz mu ze jak nie chce uznac ojcostwa to nie musi, sad to zrobi, i tak samo mozesz mu odebrac prawa do widzen bo jezeli teraz tak sie zachowuje to sad na to inaczej spojrzy a alimenty i tak bedzie placic musial ;D.... wez tam go zlej cieplym moczem i tyle - ja bym sie nie patyczkowala!!!!!!!

reklama
aga też mnie strasznie drażni te forum. Tym bardziej że mam explorera na laptopie ;/ Bo na stacjonarnym mi net nie działa ;/ I tak mi sie muli, wolno chodzi straaasznie. Mam nerwy teraz.

Aniołek a ja dziś sie tak zdenerwowałam, ogólnie z rodziną troche starcia miałam. I złapały mnie skurcze. Ale teraz już minęło.
Ale ogólnie na poród sie nie zapowiada. Chyba ze w nocy coś mnie złapie ale wątpie.
Jutro wybieram się od rana z mamą na miasto, bo ma wolne a musimy sobie ciuszki jakieś kupić. Ogólnie nadal cieknie mi z nosa, ale nie boli mnie ani gardło ani nic. Może to alergia sie odezwała
A Ty kochanie jak sie czujesz? Niki szaleje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry