reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sugar no to kochana daj komus znac jak urodzisz. Masz do ktorejś z nas numer? Bo my tu wszystkie praktycznie w kontakcie jestesmy :P

saleminka no to dobrze ze daje pospać. A ząbeczki to teraz bedzie gorzej, ale wytrzymacie i on da rade i Ty sobie poradzisz ;D

Dziewczyny nie bedziecie sie śmiać? Jakieś dziwne skurcze sutkow mnie łapią.. Dzis ze 4 razy aż mnie szczypały tak sie skurczyły, aż mnie bolało niesamowicie. :P

No i ogólnie troszku sie dzis napracowałam po południu... Nabiegałam sie napucowałam, nagotowałam, nasmażyłam i mnie skurcze przy szybszym ruchu i przy każdym schyleniu łapały :D Wiec sie ruszyło cóś.. Ale nie zapowiada sie na nic ogólnie wiekszego ;]

hej hej tak mam numer mamy sówki jakby co do niej smsa wyśle.
Jak narazie nic sie nie dzieje a to 3 dzien po terminie.. bylam wczoraj w szpitalu na badaniach. Wszystko wporzadku jest tylko mały nie chce wyjsc :-D:-D
A wy jak sie czujecie>??

reklama
aniołek laska z Ciebie niezła ;) Śliczne masz oczy i fajnee usta :D Muuuaaah :D :)

Adka Ty to weź mnie nie denerwuj obie z Aniołkiem takie laski, a ja to jak potwór przy was. Widze że ten z góry urody to wam nie żałował :D

Justyś a Ty to chudzina byłaś ojej.. Ale jak sie nie obrazisz to powiem że aż brzydko to wygląda taki suchotnik. Teraz pięknie wyglądasz kochana! :)

Sugar to dobrze ;)
A dzidzi zobaczysz wyskoczy wyskoczy :D Kiedyś musi. Kurde ale te czekanie dobija, ja też sie juz doczekać nie moge swojego.

Mam wiadomość od Adki!!! Napisała mi dziś sms-a ;]
"Jestem na izbie przyjęć. Mam skurcze i zatrzymują mnie na patologi. Czekam na lekarke ma zrobić mi badanie i sprawdzić rozwarcie. ;)"
Drugi sms:
"Ujście zamknięte. Zostaje na patologi na obserwacji na kilka dni"

Więc kochane 3majmy za nia i za jej dziecie kciuki żeby tam wszystko było ok :)

Mazia mam zdjęcie :tak: to jest z dnia cesarki tak na pamiątkę zrobiłam:)
Artystka no fakt duży jest mój synuś a ja po urodzeniu ważyłam 2600:tak: mąż 3100 więc szok:-D
Jesteśaniołkiem ja na początku na kasę chorych chodziłam i zauważyłam, że lekarz mnie zlewa więc poszłam do innego prywatnie i nie żałuję to była najlepsza decyzja:tak:

Załączniki

• Zdjęcie0020 [DVD (NTSC)].jpg
    Zdjęcie0020 [DVD (NTSC)].jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 81
Pauluś brzuchacza to Ty aż takiego dużego nie miałaś :)
Ogólnie ja mało ważyłam jak sie urodziłam i ojciec z tego co wiem to też nie duży był :D Wiec zobaczymy jaki synuś u mnie będzie.
Co do prywatnego, ja sobie obiecałam ze nastepna ciąża to bedzie prywatnie prowadzona. Lekarze sami nie wiedzą co robią państwowo!

Jak ja bylam w szpitalu i moja gin mnie zabrała na badania w dniu wypisu, zeby sprawdzic czy wszystko ok, to pytała mnie sie zaraz po badaniu do kogo chodze, ja mowie ze do niej a ona to znaczy do kogo? a ja mówie że do Pani , powiedzialam jak sie nazywa, gdzie przyjmuje. A ona do mnie: aha no tak. ;/
A juz wytedy byłam w 16 tygodniu to powinna wiedzieć ze do niej chodze. Na usg jak ide to mi nawet monitora nie odwróci i nie widze synka.. ;/ Pierwsze foto usg dostałam i pozniej juz nie ;/
Ogólnie olewka.
A jak prywatnie na połówkowe poszłam, na usg3d to ojej z godzine mialam, wszystko tłumaczył, pokazywał, obliczał, dokładnie sie pytał o wszystko (mimo ze nie prowadził mojej ciąży)
I obiecałam sobie ze prywatnie bede chodzić przy nastepnej ciąży.

ArtystkaTaki się tylko wydaje bo ja dość wysoka i wogóle jestem więć nie ma porównania:tak:
Ja prywatnie byłam od połowy ciąży i na każdej wizycie miałam 3d parenaście minut ale fakt faktem, że za nie nic nie dopłacałam i za każdym razem zdjęcie:tak: a mój lekarz taki sympatyczny, że gdy byłam na wizycie po połogu to gadaliśmy o mojej cesarce wrażeniach i o tym jakie miny robił mój mąż przed i po. Razem się zaśmiewaliśmy:-)

To nieźle też poprosze takiego lekarza. Ten co byłam prywatnie to taki przystojniak ze ho hoo.. Normalnie szok :D Młody był zadbany a na nazwisko miał Słodki i naprawde był słodki hehehe.
Ja kurdupel od zawsze bylam :P hehe mój tata za wysoki nie jest, moja mama też nie. Ale moja mama to ma figure patyczaka takiego i sie wydaje ze jest wysoka. Ale ona to długie wąskie kości i skóra na tym :P i tyle hehe ;p

Wstaw jakies foto Alusia :D Taki słodziak z niego jest, napatrzec sie na foto nie moge ;D

Proszę bardzo mój słodziak w pełnej krasie:):tak:

Załączniki

• DSC02488 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02488 [DVD (NTSC)].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC02541 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02541 [DVD (NTSC)].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC02649 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02649 [DVD (NTSC)].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 64
Oooo boziulki! Jaki słodki! Nie no on ma piękne oczy, wogóle cudowny bobo :)
na 2 zdjeciu taki raperek słodziutki MniaaaaMmmm :D
A na 3 jaka słodka minka :D

Nie no słodziak! :) Ja mam nadzieje ze moje dziecie też bedzie takie pikne! :D
Wiadomo oby zdrowe! Ale mogłoby być takie słodkie ;]

artystka ja tez wole sie teraz taka jaka jestem +15kg :P:P
ale wiem ze nie zostanie mi to po ciazy :/, wiec dupa ....

paulus przecudny slodki przystojniak :*... tylko calowac i tulic :)

reklama
ja sie ważyłam i mi doszło 1,5 kg i mam 17 kg nadwagi, a jeszcze z tydzien temu było 15kg :D:p
Kochana to zrobimy tak, jak urodzisz i ja nie bede mogla wrocic do swojej wagi to zrobimy odsysanie tłuszczu tak zebym miala swoją wage a Tobie sie dołoży tak równomiernie żebyś tak pieknie jak teraz wyglądała ;)

A jak sie dzisiaj macie z Nikim?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry