artystka92
Fanka BB :)
kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja tez tak mam szczerze, ze jak np, siedze to maly "kladzie" mi sie na nogach i jest nidko ale jak chodze to sie podnosikochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie
Ale przewijaka nie mam. Ile zapłaciłaś?? Bo ja takie ciulowe ostatnio widziałam za 100zł.![]()

ehhh kurcze, szczerze wiecie co mnie bawi, ze ja swojej piczki nie widzialam juz od 2 miechow... nawet nie pamietam jak tam wygladam
![]()

ja bez lustra też nie daję rady
a golenie to na czuja, albo z lusterkiem, ale lusterko pod prysznicem mi paruje 

Co taka cisza? :-)
Ja wczoraj wybrałam już imię, które będzie na pewno. Stwierdziłam, że Amelek jest zbyt wiele no i zostaje Liliana![]()