reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie

reklama
kochana podniósł sie ostatnio w sumie tak od wczoraj, przedwczoraj. Poza tym młody bardzo czesto sie nóżkami zapiera tak ;p i rano jak wstaje to brzus jest nisko a jak chodze to mlody sie tak uklada i "wypycha" mnie
to ja tez tak mam szczerze, ze jak np, siedze to maly "kladzie" mi sie na nogach i jest nidko ale jak chodze to sie podnosi :D....

a jak tam twoj bobasek dzisiaj??....

ej, sluchajcie - wlasnie zauwazylam na wkladce ciagnacy sie pzezroczysty sluz, o co chodzi?? ja do tej pory mialam taki gesty bialawy.....

ta tak juz daje foteczki. Ja sie czuje dobrze choć troszke obolała jestem. Mały zdrowy i śliczny teraz czekamy na Was laski aż sie rozpakujecie :)

ehhh kurcze, szczerze wiecie co mnie bawi, ze ja swojej piczki nie widzialam juz od 2 miechow :D... nawet nie pamietam jak tam wygladam :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D ja bez lustra też nie daję rady :-p a golenie to na czuja, albo z lusterkiem, ale lusterko pod prysznicem mi paruje :-D
mój M miał się tym zająć, ale jakoś nigdy go nie ma w domu, jak mam w planie golenie się:-D:-D

Co taka cisza? :-)
Ja wczoraj wybrałam już imię, które będzie na pewno. Stwierdziłam, że Amelek jest zbyt wiele no i zostaje Liliana :-D

adka Lilianka to lepszy wybór niż Amelka :tak:

sugar ale śliczny bobas, gratuluję jeszcze raz:tak:
a jak znajdziesz chwilkę, to opisz nam tu swój poród

Sugar jaki słodki jest Marcelek:) też tak chciałam dać na imię ale zmieniałam zdanie wiele razi i jest Aleks:) jaki duży jest? Jak poród i jak się czujesz heh ile pytań:)

reklama
Sugar aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... daj ciocia Justyna go wycaluje i wysciska....
Kocham go.... ale slodycz, jaka pyzunia na buzince..... no normalnie aaaaaaaaaaaa....., jest boski......!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaa........... jejus aaaaaaaa.......... :D!!!!!!!! To by go ciocia teraz zadusila - tak bym go wytulila!!!! Gratuluje takiego Przystojniaka :)!!!!!!!

a ile on wazyl i wogole??...

Adka Lilianka jest o wiele piekniejsze ;)!!!!

a od golenia to ja mam P. :P:P:P oooo....

Czekamy na artystke bo w nocy mi pisala ze ma skurcze co pare minut bolesne, ale z rana dostalam smsika ze juz jest ok, falszywy alarm..... Kochanie ty moje wchodz na forum i mi sie tu melduj ze nadal spokoj ;)!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry