reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sugar kuuuuurde a ja myślałam że on taki ma fajny kollorek a tu tylko aparat zrobił psikusa :P
Ale blondyni są przystojni :D hihi ;] Też dobrze!!! Ale co tam, moglby być blond,rudawy, czarnawy!! I tak jest przesłodki!!!!! SUUuUpEeeR!! :) Jak bedziesz jakieś foty jeszcze miala to wstaw! Napatrzec sie nie moge !!
Co do porodu to szybciutko Ci poszło ;]

aniołek no robi Ci się linia, robi ;D :)

mazia wizyte mam na jutro na 13. A ja sie zawziełam i urodze !! Hahaha! Kumpela doradzila mi zeby ciepłą wodą oblewać brzuszek :D Noo i okłady ciepłe :D hihi i jutro poszoruje jeszcze raz podłogi na kolanach, zawiesze zasłonki w pokoju xD Ogólnie mam zamiar urodzić!!
Jak dziś Oskarka zobaczyłam to sie zakochałam, już sie napatrzylam na niego i myslalam o moim szkrabie ze juz go bym chciala przy sobie...
A jak u Ciebie kochana? Jak sie czujecie z malutkim?:)

aniołek oj zleci Ci szybko zobaczysz! :) Teraz to sie dopiero mi dłuży że sobie nie wyobrażasz !

reklama
sugar kuuuuurde a ja myślałam że on taki ma fajny kollorek a tu tylko aparat zrobił psikusa :P
Ale blondyni są przystojni :D hihi ;] Też dobrze!!! Ale co tam, moglby być blond,rudawy, czarnawy!! I tak jest przesłodki!!!!! SUUuUpEeeR!! :) Jak bedziesz jakieś foty jeszcze miala to wstaw! Napatrzec sie nie moge !!
Co do porodu to szybciutko Ci poszło ;]

!

Jasne fotki zaraz jakieś dodam. :P a ty widze juz skurcze miewasz nono coś czuje że juz niedługo...
Aniołek dłuży sie końcówka dłuży mi sie też dłużyło tymbardziej że byłam po terminie..

prosze pare foteczek.. a pozatym jak tam z rana? ja jestem padnieta i obolała.. mały szalał pół nocy..:baffled:

Aniołek ja sie właśnie wybieram do gina ;) na 13. Jak wyjde to Ci smska napisze co sie dowiedziałam, ale pewnie nic ciekawego nie powie ;p

adka noo ja na 4 pietrze mieszkam, i windy nie mam i pare razy dziennie chodze i nic, brzuch mi sie stawia i tyle nic procz tego nie dzieje sie.

sugar kochana przecudowna 1 foteczka jak karmisz szkrabika, i 3 gdzie ten Twoj szkrabik taaaakie duuuzie ma śpiochy. Topi sie w ciuszku hihi ;] słodziak!!
Ja wczoraj jak kolezanka ze swoim Oskarkiem przyszla to mowie wam takiej ochoty na swojego nabralam. A kumpela tylko smiala sie ze mnie bo co Oskar mruknął to ja już przy łóżeczku stałam hehe. I mi nie przeszkadzało wcale ze co chwile marudził (ząbkuje biedaczek)
Normalnie przez nią sie doczekac nie moge juz swojego szkrabika!! :P

Dziś po wizycie wybieram sie na miasto na spacer z Oskarkiem i Justyną. I musze kupić karuzele do łóżeczka ;) no i chyba kupie kosz na pieluchy, ale nie wiem. Po karuzele to sie wybieram do komisu ;D a po ten kosz to nie wiem zastanowie sie jeszcze

ano topi sie w nich niby rozmiar 50-56 ale za duze troche. juz ci duzo nie zostało niedługo bedziesz przewijać i karmić :)

reklama
sms od artystki:
"bo polozna do mnie ze wogole mi brzuch nie opadl i ze do porodu jeszcze czas. Pozniej weszlam do gin i mi powiedziala ze musze isc na ktg ale prywatnie i to kosztuje 50 zl. Ale dorzucila potem ze jak nie chce isc do szpiatal to mam 2 razy dziennie na ktg chodzic. czyli dziennie 100zl. A ja do nirj ze mnie nie stac zeby tyle kasy placic. to powiedziala ze mam sie jutro stawic do szpitala juz. pozniej mnie badala i powiedziala ze mam bardzo duze miesnie i ze sie nie moze dostac . okazalo sie ze mam rozwarcie na 1 palec!"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry