reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sugar ja przed aniolkiem bym chciala urodzic:D

w czwartek mnie kladą do szpitala;/ ehh.Moze do czwartku sie cos rozkreci!!!

A artyskta jak w koncu nazwala malego?

reklama
ahaa to ty cc planujesz. a czemu nie chcesz rodzić SN? masz zagrożoną ciąże czy coś nietak ? czy po prostu chcesz cc?
Sory że tak wypytuje..

a ja pragne wytrzymac do 39tc :P.... bo 10.04. P. dostaje wyplate i musze leciec na ostateczne zakupy :/... wiec nie ma mowy na rozpakowanie :)!!!

ale po dzisiejszej nocy to ja jednak wolalabym urodzic..... boje sie o Maluszka, przez to chorobsko skurcz za skurczem, a w nocy obudzil mnie taaaki naprawde bolesny ze nie dalam rady wylezec, musialam go rozejsc :(... Mlodemu sie chyba to nie podoba i jakis taki malo ruchliwy jest... strasznie sie o niego boje :(:(:(... do tego te bole i klucia w podbrzuszu...... i wczoraj jeszcze te "uplawy" sie nasilily.......... jutro jade na IP.

a ja nie dostalam zadnej wiadomosci od artystki pewnie nie moze sie nacieszyc maluszkiem :)...

no teraz czuje sie o wiele lepiej niz rankiem....
ale jak ta noc bedzie taka jak wczoraj to jade jutro na IP!!!!
jak wszystko przejdzie to wizyte mam w czwartek, to przeczekam, ale martwia mnie te wodnite uplawy....
nawet jesli to wody plodowe to jak lekarz powiedzial ze one poki co sa "na dobrym poziomie - Maly nie jest ususzony :D"

a poki co rodzic nie moge bo jestem przed wymazem z pochwy - mam paciorkowca, i musze zrobic ten wymaz by sprawdzic czy w pochwie tez on jest :/...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry