reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniołek Może czop Ci odchodzi? Ale takie mocne skurcze to juz nie są żarty może Cie chwycić w każdej chwili..

reklama
uzywalam juz dwoch dowcipnych i dalej mam te wodnite uplawy (??) wiec chyba nie grzybool....
czop??... hmmmm <mysli> myslalam ze to bardziej galaretke bedzie przypominac, ale sama nie wiem....

wiec tak, bylam w szpitalu na ktg... skurcze do 60 (przy 60tkach czulam leciutkie parcie juz [??]), szyjka miekka skrocona, rozwarcie na pol opuszka....
gin chcial mnie zostawic w szpitalu, ale obiecalama ze bede lezec i puscil mnie do domu
wink.gif
... a wszystko przez to pieprzone chorobsko....

wiec tak do konca 36tc aspargin mam brac i lezec....

aniolek no to duże skurcze juz masz!! teraz leż bo Niki ma jeszcze czasu jak marasu:P

A czop to na pewno nie.Czop to taka galreta .Mi odchodzi i przypomina surowe bialko jaja kurzego,taki sluz plodny.Przewaznie przezroczysty albo taki budyniowy.I on raczej nie cieknie.

A w ogole co Ci powiedzieli w szpitalu na te upławy?

A ja czuję sie super.W ogole jakas abstrakcja dla mnie ,ze to juz tuz tuz.Ze za tydzien o tej porze maly juz bedzie na swiecie.No masakra jakas.Probuje jakos przyspieszyc zeby nie musiec lezec na tej patologii ale maly uparty:P

Zobacz załącznik 228324Zobacz załącznik 228325hmm sama niewiem tak zaproponowałam że to czop :D mi od razu wody poszły wiec niewiem jak czop wygląda :D heheh
A ja sie czuje dobrze mały rośnie i przybiera na wadze od porodu przybrał juz 1 kg :) .. Ale ostatnio jest marudny bardzo, myśle że ma kolki. w piątek do lekarza z nim ide to sie dowiem może jakieś kropelki mu przepisze na te bóle bo szkoda mi go biedactwo sie nawet potrafi wybudzić z takim płaczem że ahhh od razu widać że go coś boli.. :(
Alee ten czas leci.. bardzo szybciutko.. a właśnie ciekawe co u dziewczyn?
Zobacz załącznik 228323PS:dodaje fotki małego dla porównania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja kumpela dawala swojemu wiktorkowi espumisan dla niemowlat i mowila ze po nim przeszly mu calkowcie koleczki :)....

ale jest mnostwo sposobów "naturalnych" :)
np: kladzenie na brzuszek Malego cieplej poduszeczki wypelnionej woda czy czyms groszkowatym...
Znam opowiesc ze kobieta uzywala suszarki do tego, lekki cieply strumien na brzuszek i po koleczce....
Kladzenie brzuszkiem Maluszka na maminy brzuszek....
Masaze brzunia itd....

Nie wiem moze sprobuj czegos :)... a noz wie - moze pomoze ;)...

A TAK POZA TYM, BOZE JAKI ON SLODKI :), AHHH... OCZU NIE IDZIE ODERWAC :)

Sms od Artystki : " Hej kochana. Miałam cc i jestem jak inwalida ledwo przy dziecku daje rade. Ale od wczoraj jestem w domu. Malutki zdrowy i grzeczny .Ja obolała jak niewiem co,ale wszystko jest ok.Wejde na bb na dniach,tylko czekam na internet. Pozdrowienia dla całego bb :) "

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry