saleminka8
Fanka BB :)
ale śliczny :-) kolejny boski aniołek na świecie:-) fajnie masz,ze grzeczny,mój dorazu marudą sie urodził hehe-po mamusi haha
no aniołku myślę,że na partych nie dasz rady chwycić telefonu w ręce hehe :-) ja nawet nie wiedziałam gdzie swój położyłam
chociaż na 6cm rozwarcia gadałam jeszcze z bratem przez telefon hehe ale na partych...jak zamkłam oczy myślałam,że odlatuje
jakbym się naćpała
ale co kobieta to inne skurcze i ból,ja miałam okropne,za to moja koleżanka mówiła,że parte były najlepsze hehe
i te oddychanie hehe nauczyłam się dopiero na porodówce oddychać i to jak szybko mi poszło.
wskazówka dla tych co sie nie rozpakowały jeszcze-oddychanie pomaga w bólu :-)
aniołku i coś dla Ciebie
obudziłem się

coś słoneczko przyświeciło w oczko i dziwnie wygląda :shock:
przeczytajcie napis na bodzikach hehe

poczekaj zobaczymy, jak Ty urodzisz, czy będziesz miała czas, zeby się odzywać ;-)
no aniołku myślę,że na partych nie dasz rady chwycić telefonu w ręce hehe :-) ja nawet nie wiedziałam gdzie swój położyłam
chociaż na 6cm rozwarcia gadałam jeszcze z bratem przez telefon hehe ale na partych...jak zamkłam oczy myślałam,że odlatuje
jakbym się naćpała
ale co kobieta to inne skurcze i ból,ja miałam okropne,za to moja koleżanka mówiła,że parte były najlepsze hehe
i te oddychanie hehe nauczyłam się dopiero na porodówce oddychać i to jak szybko mi poszło.wskazówka dla tych co sie nie rozpakowały jeszcze-oddychanie pomaga w bólu :-)
aniołku i coś dla Ciebie
obudziłem się

coś słoneczko przyświeciło w oczko i dziwnie wygląda :shock:
przeczytajcie napis na bodzikach hehe

Ostatnia edycja:

Okropieństwo. Ale najważniejsze, że mały jest cały i zdrowy ! :-)