reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
artystka dzięki za info :-)
właśnie szamponiki i żele pod prysznic mam takie malutkie, bo zawsze, jak gdzieś w hotelu jesteśmy to bierzemy i teraz mam jak znalazł :-)
koszule spakowałam 2, bo słyszałam, że i tak szpital daje.
podkłady też, więc wzięłam na wszelki wypadek 1 opkakowanie.
kilka wkładek laktacyjnych- bo chyba na początku aż tak bardzo nie cieknie??
dla małego nie muszę nic mieć, bo szpital daje, tylko małż przywiezie jak będzie nas odbierał- ubranko na wyjście.
myślę, czy kremik do pupy dla małego brać, czy nie ma sensu??

reklama
aguś jak szpital daje to fajnie, u nas nic nie dawał i musialam wszystko mieć, jakiś okropny kaftanik mu założyli tylko.
Podklady to w szpitalu dają, ja mam jeszcze cale opakowanie tego i podpaski ktore kupilam za 15 zl! ;/ wydalam tylko kase nie potrzebnie.
Weź kochana jak coś maść alantan ,bardzo dobra na odparzenia, jak krostka sie dzidzi zrobi, ja sama ją stosuje na swoje krostki. Ooo na potóweczki :) możesz wziąść ale nie koniecznie ;) Jak poprosisz to pewno w szpitalu coś dadzą :D
wkladki ja wzięłam 4 pary które mi w pierwszy dzień poszły. tzn pierwszy ktory siedziałam, bo 3 dni to ja lezalam i nie moglam wstać z łóżka po cesarce, ale ja to mialam takie plamy jakbym szklanke wody wylała na cycka i na drugiego druga szklanke :P takie mialam plamy :P
Wiec wkladki to mozesz kilka na poaczatek ew, mąż dowiezie ;)

możesz wziasc małemu lapki niedrapki albo nożyczki male, bo w szpitalu napewno nie obetną mu pazurków, a mooj przez godzine tak mial buzie podrapaną ze szok.
I to chyba tyle ;)

ooo własnie łapki niedrapki i czapeczkę wezmę, dzieki,
maść alantan mam i sama używałam na tatuaż- lepiej się goił :-)
a koleżanka właśnie do córci używała i bardzo poleca.
dzięki artystka,
wkładki laktcyjne wezmę, bo lekkie są he he
zobaczymy jak z tymi podkłądami będzie... ogólnie kupiłam 3 paczki i 2 paczki podpasek (na później ) :-)

nie powinno sie obcinać noworotkowi pazurków! one mu same odpadną. moja znajoma obcieła i dziecku sie stan zapalny zrobił na paluszkach!
a pozatym przesrane ze u was trzeba wszystko nosić do szpitala.. tożto zbankrutować na samych podpaskach można bo to krwawi sie strasznie..
co do mleka to na poczatku nie leci prawie wogole tak w 3-4 dniu jak sie juz normalny pokarm zrobi to baardzo leci. mi nawet teraz bardzo leci z piersi tyle mam pokarmu w nocy spie z tetrowa pieluchą na cycach :D bo tak to bym byka cała mokra !;/

Aha i jeszcze jedno ADKA- masować i przykładać coś ciepłego może najlepiej kupić taką poduszkę z kulkami ją do mikrofali na 2 minuty i na brzuszeek to pomaga. moj ma od 2 tygodni kolki i najbardziej masaze i ciepełko pomaga.

Widze wątek nam obumiera..
Ehś.. Dziewczyny ja nie mam czasu na nic ostatnio :( Mały od 2 dni nie dał pospać. Przezs ostatnie 2 dni moze godzine przespałam!
Caly czas chce cycka.. 3 dni temu zanikl mi pokarm... A juz wczoraj lało sie ze mnie, ale co z tego jak on wszystko wyjadł i dalej był glodny! :( poza tym on wymiotuje mi cały czas moim pokarmem, ulewa mu sie non stop! Na sekunde boje sie go zostawić bo co chwile leci mu z buzi!
Kurde.. Wczoraj na wieczór dałam mu butle o 19 to do 23 pospał.. A pozniej od 23 do 6 rano na cyckach był :((( I o 6 nad ranem zrobilam mu sztuczne mleko i dopiero usnął ! ;/
Ja mam jakieś liche te mleko.. On sie nim nie najada...

A o herbatkach laktacyjnych mi nie mowcie, bo nie dziala, jesli chodzi o bawarke to nie lubie.. A wody pije 3 butelki dziennie... I jem takie rzeczy ktore mu zaszkodzić nie powinny wiec nie wiem co z tym moim pokarmem..
Ale przeżuce sie na sztuczne mleko chyba.... I on wtedy spokojniejszy jest i ja..

Jestem zmeczona szczerze mowiąc, w domu bałagan... Mama moja od 4 dni pracuje od 9 do 21! ja cale noce przez malego nie spie, do godziny 15 w poludnie z pizamy nawet nie mam czasu wyjsc, maly marudzi caly czas! Moja mama go do smoka przyzwyczaiła i teraz musze biegac co chwile i mu wkladac do buzi bo mu wypada.. Ojciec moj przyzwyczaił Miska do bujania!! A ja zwracalam im uwage! A teraz jak glupia bede biegać nad malym! ;/Ehs.. Wkurza mnie ze sie wtracają w moje zycie..

Wogole nowy wózek musialam kupic.. Tamten na czesci pierwsze sie rozleciał ;/ Dobrze ze malemu sie nic nie stalo... Bylam z nim na spacerze i czesci jakies zaczely odpadać ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry