reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nuuuuuudy.... Mlody sie slucha i czeka na wyplate tatusia... chociaz juz wolalabym rodzic i miec to za soba :)!!!
a co u was Kochana?? :*

nic nowego, wzięłam się za pakowanie torby, myślę co może mi się jeszcze w szpitalu przydać..
mały ruchliwy-sadysta ciągle w żabra dostaję...
no i jakieś wodniste upławy mam, aż się zdziwiłam bo wkładka i majtki po kilku godzinach mokre były

ehhhh ja zmieniam wkladke co 3godziny bo inaczej odparza mi sie tam wszystko takze znam ten bol, a im blizej terminu tym uplawy bardziej wodnite i czestsze..... ehhh.... a Niki coraz to spokojniejszy :)...

Adka tak jak Justyna powiedziała, wzdęcia, koleczka... Pomasuj brzusio jej może pomoże ;)

Aniołek noo kochana dużo Ci nie zostało :D :) Juz sie Twojego maluszka nie moge doczekać :D A o porodzie nie myśl ;] ja byłam zadowolona bo nikt mi nie powiedział o jutro urodzisz (bo bym sie stresowała i denerwowała) wolałam zeby mnie złapało i już. A jak na wywoływanie mialam iść i dzien wczesniej mi powiedzieli to nogi z waty i taki stres ze szok. Dlatego nie przejmuj sie i czekaj na ten moment aż sam przyjdzie :D Tak jest najlepiej uwierz mi :)
I pisz tutaj czesciej bo ostatnio sie nam odizolowałaś ;)

aga weź napewno do szpitala małe kosmetyki, kup takie w rosmanie są, maly szamponik (2zł) maly żel pod prysznic ,paste.. Bo jak spakujesz torbe to sie załamiesz, tak jak ja.. tyle spakowałam ze sie w jedną torbe i 3 reklamówki i jeszcze zbrakło mi.
Aha weź wode z dziubkiem, jakbyś miala miec cesarke to nie bedziesz miala sily sie podniesc zeby napic sie z normalnej butelki. A do naturalnego porodu to do podmywania krocza sie przyda
Przydadzą sie husteczki nawilżające ;) i weź ze 3 koszule ;) napewno są duzo praktyczniejsze niż normalna piżamka :D

Ostatnia edycja:
reklama
masowanie pomaga-kierunek:w lewą stronę(w lewą str brzuszka malucha);-) tak jak idzie jedzonko po przewodzie,u nas pomagało to oraz ciepła kąpiel i to że kładliśmy Kubusia na brzuszku,teraz uwielbia tak leżeć:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry