Zobacz załącznik 231816Hej dziewczynki jestem juz w domku ale na razie nie mam sil tak dlugo przy kompie tak mnie kregoslup boli maly cudny oto jego zdjecie postaram sie pozniej wiecej opisac:O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha to zdolniocha z niego, zeby A-Z wybekac?? poklony bijemleko już powinno być przetrawione,mój jak zasypia po mleku to nie podnoszę do odbijania,jak się przebudzi,po np.godzinie czy po 30minutach-bo dłuzej nie śpi po dużej ilosci mleka w dzień to mógłby wybekać cały alfabetczsami wypierdzi to.
Aga malutka ważyła 2450 gram i 50 cm. a ile teraz ma to nie wiem
W ogóle jestem beznadziejna!!Nie nadaje się na matkę. Mała dzisiaj przez ponad 2,5 godziny nie mogła usnąć i się darłam na nią. Jestem beznadziejna... Jak mogłam krzyczeć na takie maleństwo?? Powinnam się leczyć... nie nadaje się na matkę, tępa gówniara jest ze mnie i tyle.
mam nawet dla Ciebie radę kochana:jak malutka płacze zobacz czy ma czystą pieluchę,czy przypadkiem nie jest głodna,połóż wygodnie albo ponoś i pośpiewaj,mów a jak nadal będzie płakać zostaw w łózeczku niech się wypłacze,powinna potym zasnąć,ja nigdy Kubusia nie nosiłam jak nie miał humoru bo głupia nie jestem by uczyć go noszenia jak on ma 9kg haha
prawie codziennie ma momenty do wyzalenia się,ale robi to sam w łózeczku a ja np.sprzątam
i gdypróbuje gouspokoić tojestgorzej,jak go zostawiam w łóżeczku to pomarudzisobie pod nosem i jest ok ale pilnuj by małej sie nie zaniosło,bo Kuba kiedyś tak wrzeszczał,że zapominal o oddychaniu to musiałam go klepnąć by złapał powietrze.Ale to były początki,teraz już doperfekcji ma opanowane oddychanie i płacz hehe:-)
ale unikałam ostrych produktów,alergicznych i wzdymających.
w dzień i w nocy tak samo,nauczyłam go że w dzień może sobie wrzeszczeć a w nocy należy zachowywać się cichutko i załapał po kilku dniach :-)