reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sugar ucałowałam a wiesh jak sie cieszył?:D
On wogóle uwielbia jak go w usteczka całuje ktos :)

Wiem że wczoraj aniołek była podłączona pod oxy dzwoniłam do niej to ją tak zmuliła ze poszła spać ;) Dziś mi jeszcze nie odp więc może rodzi :D

Martuś moj marcelek też lubi byc cmokany aż sie śmieje :) a aniołek no wkońcu coś sie u niej dzieje :) oby juz urodziła :P
a ogólnie co tam słychać jak sie miewasz? ile mały juz waży??

Esemes od Aniołka:
"Nie no męczą mnie pod oxy od wczoraj a rozwarcie dalej na 2cm a skurcze słabsze niż przed oxy, jeżeli do 12 sie nic nie zmieni to cc. Eh... Ale dziś Niki wyjdzie :)."
3mamy za nią kciuki! :D:*

To super Marcelek też lubi być cmokany aż sie śmieje
a jak ty sie masz? i ile mały juz waży??
Dobrze że u Aniołka sie coś rudzyło :)

Sugar jak byl ostatnio ważony to 4kg, ale wiem ze ponad 4,5 napewno waży. 4 maja ide z nim na szczepienie to bede wiedziała.
Ja sie miewam dobrze, malutki bardzo grzeczny jest, w nocy wstaje na 10 minut, w 5 minut zje butle, 5 minut go ponosze do odbicia i juz spi :P i wstaje mi w dzien co 3 godziny a w nocy co 4 :D Wiec sie wysypiam. Ogolnie jest dobrze.
A u Ciebie jak? Marcelek duży już jest? :) Kolki minęły?
a właśnie jak mąż sie czuje w roli tatusia?:) Radzi sobie z synkiem jak przychodzi co do czego ;D

noto wkoncu aniołek urodzi :) no marcelek rośnie a rośnie.. juz ma prawie 6 kg ! 12 idziemy na szczepenie :P no twoj też juz kawał chłopa :P hihi
tatuś sobie radzi :) nosi go a nawet przewija jak trzeba :P tyy to on ci ładnie śpi jak co 4 godziny sie budzi.. moj co 2 -3 sie budzi a w dzien to prawie wogole nie spi.. kolki miewa czasem wieczorem.ale na szczescie juz mijają. :)

reklama
ojej a Aniołka tak wczesnie podlaczyli pod oxy? Przeciez ona jeszcze nie byla przyterminowana co nie? Tak czy siak, oby wszystko poszlo syzbko i sprawie! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry