• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

big child brzuszek cudny na prawde kształtny do tego o ile się nie obrazisz to masz b ładny biust.. mi prawie wcale nie urósł nosze te staniki co przed ciążą i martwię się troche bo niby siarę już troche mam ale jak będe karmić z takim małym to potem będe miała pewnie samą wiszącą skórę:(
bebzonik a twoja Zosieńka to ma już pokaźne mieszkanko:) bardzo ładne do tego ciekawe czy będzie sama chciała je opuścić:)

reklama
big child brzuszek cudny na prawde kształtny do tego o ile się nie obrazisz to masz b ładny biust.. mi prawie wcale nie urósł nosze te staniki co przed ciążą i martwię się troche bo niby siarę już troche mam ale jak będe karmić z takim małym to potem będe miała pewnie samą wiszącą skórę:(
bebzonik a twoja Zosieńka to ma już pokaźne mieszkanko:) bardzo ładne do tego ciekawe czy będzie sama chciała je opuścić:)

ale w jakim senie " sama chciała je opuścic ? "

Bebzonik, masz wieksza kuleczke! To niesprawiedliwe ;-) Śliczny brzuszek i nadal piekna figurka.
Co do moich piersi to ja nie lubie ich jakos. Przed ciaza 75B, w ciazy 80C wiec nie ma jakis spektakularnych rozmiarow, nabraly jedynie pelnosci to prawda. ALe tez boje sie karmienia, bo jak takimi kuleczkami dwoma nakarmic syna? :-DNie no dobra, pewnie sie naucze.

reklama
dziekuje:happy:
Synek dba o dobrą kondycje i samopoczucie mamusi i nie ma dużych wymagań metrażowych:-D
No i chyba nie rośnie szybko bo wydaje mi się jakby stał w miejscu.(brzuszek of course)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry