• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Dziewczyny tyle wspaniałych brzuszków tutaj,ze nie spamiętałam która wklejała fotki:-) Wiec grupowo PRZEPIĘKNIE BRZUSZKI, KAŻDY BEZ WYJĄTKU:-) i pomyśleć, że już niedługo rozwiązanie, kiedy to zleciało????????:szok:
Co do rozstępów to kilka z boku mi wyszło przy biodrze,brzuch tfu,tfu,tfu na razie wolny, po Ewie też nie miałam ale codziennie się oglądam w lustrze i obserwuje;-)na szczęście z czasem bledną i nie są tak widoczne. Powiem Wam, że mam okropne sznyty na plecach z okresu dojrzewania, od prawie łopatek po sam krzyż, okropnie się ich wstydziłama ubranie kostiumu było koszmarem bo wyglądałąm jak by ktoś mnie pochłostał. Ale potem zbladły i są prawie niewidoczne, tak jak na cycochach i zadku:-D
A celulit to i ja mam już do niego przywykłam:dry: z tego co mie ginek w pierwszej ciaży mówił, kremów na celulit nie powinno sie używać w ciaży.

Dziewczyny piękne brzuszki:-)

Ja zamieszcze swój moze w pn bo nie mam kompa w domu. U mnie 9 na plusie czyli 67 kg, mam nadzieje ze wiecej niz 70 nie bedzie:happy2:
Chociaz apetyt dopisuje a na słodycze tez sie niestety nie obrazilam...

Co do cellulitu to u mnie tez masakra, nawet na lydkach mam:dry::angry:
Rozstepow na razie brak i tfu tfu przez lewe ramie:-D
Do pielęgnacji używam mama perfecta na cellulit i rozstepy. Dla mnie super pachnie i sie wchlania no i niedrogi.

Wow rosną nasze domki maluszków.Jedne już dosyc dorodne a drugie filigranowe.
Mój to chyba od ostatniego zdjęcia nie podrósł bardzo ;-)
No i nowych rozstępów czy celulitu nie widzę.

A moj brzuch wygląda jak poligon... Cały w rozstepach...nie sadzilam, ze aż tak to bedzie wygladalo... bo zawsze mialam sporo ciala i luźną skóre... no coż... mowi sie trudno... z czasem zjaśnieją... a ja ze wzgledu na swoja tusze i tak nie zamierzam w bikini sie prezentować, wiec nie ma obaw, że bede ludzi straszyc... Mężusia mam cudownego, wiec tez jakoś to zdzierży:D

Dziewczynki śliczne brzuszki :-)
Cellulit niestety też mam ale będę się nim dopiero przejmować po porodzie. Teraz nie dosyć że czuję się jak wieloryb to nie chce się już dobijać tą pomarańczową skórką.
Rozstępy temat rzeka widzę że coraz nas więcej :-( Kardamon super podejście i myślenie :-) Przecież to nie koniec świata a nasi mężczyźni chyba jakoś je wymasują i w końcu zbledną :-D

reklama
Mój też tych na tyłku nie widzi...tzn już pewnie widzi, bo mu pokazywałam, ale jakoś nie zwraca na nie uwagi..mówi, ze to nieistotne i on ich nie wiedzi..one bardziej mnie wkurzają..i jakbym się teraz dorobiła..tfu..tfuu...to sama bym się gorzej czuła i pewnie chciała coś z tym robić. Ale tak jak piszecie zależy od podejścia..jednym przeszkadzają, dru:-)gim nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry