• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Bluetooth to u ciebie gady na szczęście nie do końca wredne.

Teraz nam tylko pozostało czekać co nam natura przyniesie, a później tylko liczyć że będą mało widoczne.

reklama
straszycie tymi rozstępami...:eek:
sylwia jaki stożek..fajniusi..
A to mój 34t 4d

Lato 2011 280.jpg

ewelinak to znajdź, bo nie wierzę..zawsze miałaś mały brzuszek chuderlaku..więc pewnie przesadzasz;-)

Dzięki..mi się wydaje duży..i ciężki..ale fakt waga stoi w miejscu od paru tygodni..jak było 71 tak jest i nie idzie w górę..

Dziewczyny Aniawos, Sylwia - ale macie piękne brzusie:-)
Mój urósł w końcu haha, chociaż gdzie się nie pojawię i ktoś mnie spotka to nie wierzy, że ja 8 miesiąc ciąży mam...Waga stoi na 2 kg na plus, wizyta dokładnie za 2 tygodnie, więc zobaczymy ile Pindzia przybrała:-)

Sylwia śliczna piłeczka, Aniawos mam dość podobny kształt brzuszka, ślicznie obie wyglądacie:tak:

Ola u mnie do niedawna też nikt nie wierzył, że w ogóle w ciąży jestem, ale w ostatnich tygodniach szybko nadrabiam i mimo, że nadal mi mówią, że brzuszek dość mały, to mi się już wydaje wieelki. Jak to możliwe, że przytyłaś tylko 2 kg??Łał. Ja na razie 6,5kg na + co tez uważam za mały sukces, bo się bałam jak to będzie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry