• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Tofilesia i ellsi - słoneczka - właśnie dzisiaj zaczął się 36 tydzień ;) Jutro mam wizytę u ginekologa więc okaże się co i jak... ma być CC więc może dowiem się już jaki bedzie termin ;) A usteczka faktycznie mężusiowe ;) Normalnie nie ma tak ponętnych jak wychodzą jego pocałunki na brzusiu hehe ;)

Całusiam Was mocniuteńko ;)

reklama
mambusia witaj kochana:-) sliczny jest Twój brzusio:-)
018.jpgA oto mój bebeszek z 34tc:-)

sińka - piekny brzucholek :)))))

Ja juz mojego brzuchola chyba nikomu nie pokaze.... taki mialam fajny a dzisiaj jak sie zobaczylam w lustrze to sie pobeczalam ze zlosci... normalnie jestem cala positkowana, same rozstepy, od 8tc smarowalam sie codziennie oliwka i to w dosc grubych warstwach - nie pomoglo, dzisiaj mam rozstepowa masakre na brzuchu... ://// bleeeeeeee ;(((((((((((((((

sińka brzuszek ładniusi :-)
Mononoke nic się nie martw kochana, ja mam 2 rozstępy na brzuchu i też nie chce nikomu go pokazywać. Przez pierwszy tydzień było mi bardzo smutno że mimo smarowania i tak się pojawiły. No ale cóż my biedne poradzimy ? Nic takie geny i najgorsze w tym wszystkim jest to że teraz wypatruję kolejnych i nawet jak się pojawią to jestem bezradna, żaden krem ich nie powstrzyma.
Nie smuć się :-) my po prostu będziemy mieć dwie pamiątki po ciąży ŚLICZNE DZIECIACZKI I ROZSTĘPY :-D

Mnie tez dobijają te rozstępy...;/ na brzuchu akurat nie mam, ale wyszły mi straszne na pośladkach i .. udach! dokładnie na boku uda i na drugim to samo, jak by odbicie... nie wiem czemu, bo az tak nie przytyłam w tych miejscach zeby miec takie roztępy.. a kolor mają tak mocny, ze az przez białe majtki przebijają.... masakra.. nie wiecie, czy takie rozstepy z czasem chociaż bledną???

BabyLola rozstępy zbledną i po jakiś czasie będziesz musiała się przyjrzeć żeby je dostrzec- przynajmniej na moich udach tak jest. Takie uroki ciąży :-) Ja już się z nimi trochę oswoiłam

mambusia,sinka sliczne brzuszki!
Ja zez sie obawiam rozstepow i nawet ostatnio kupilam sobie jednak krem na te paskudztwa z pharmaceris. Zobaczymy czy pomoga zapobiec rozstepom. Trzymam kciuki zeby Wam wiecej nie wyskoczylo

sińka super brzuchol:-) duży już..
mononoke współczuję rozstępów..ale co tak z dnia na dzień wylazły?? ja też codziennie oglądam swój i patrzę czy nic się nie robi. Mężuś powiedział, że jak sie zrobią, to zaciśnie pasa i da mi na laser..trzymam go za słowo...

Wspolczuje dziewczyny, mnie moj maz goni do smarowania, ale ja sie ociagam, boje sie ze jak ktoregos dnia wyjdzie krecha, to powie "A nie mowilem" i nie dosc ze bede dobita rozstepami to jeszcze jego uwagami. Mam nadzieje ze nic nam nie wyskoczy juz a to co sie pojawilo, zblednie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry