reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Pokaże wam jeszcze na szybko nasz brzuszek.
Jesteśmy 6kg na plusie, a w obwodzie 85cm.
Już w większości mamy pokaźne domki, i pewno wam też coraz ciężej... Mi od 2 tygodni brzuch strasznie gniecie żebra... I czasami mnie swędzi, ale tylko taki mały fragment po lewej stronie pępka - a na skórze nie widać żadnych zmian. Rozstępów na szczęście jeszcze się nie dorobiliśmy i miejmy nadzieje że tak zostanie ;-)

Załączniki

• 27t6d...jpg
    27t6d...jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 71
Pokaże wam jeszcze na szybko nasz brzuszek.
Jesteśmy 6kg na plusie, a w obwodzie 85cm.
Już w większości mamy pokaźne domki, i pewno wam też coraz ciężej... Mi od 2 tygodni brzuch strasznie gniecie żebra... I czasami mnie swędzi, ale tylko taki mały fragment po lewej stronie pępka - a na skórze nie widać żadnych zmian. Rozstępów na szczęście jeszcze się nie dorobiliśmy i miejmy nadzieje że tak zostanie ;-)

Śliczny brzusio:-)a jaka mamusia zgrabna:-)

Dziuba masz juz co nosić:) jestes prawie miesiąc przede mna :-)

Mononoke super pamiątka:-)

Kate fajny domek:-)

Miki zgrabna pileczka i mamusia:-)

Ja sie pokaże w tym tygodniu. Dzis jak wychodzilam z wanny to mój A stwierdził ze mam fajny juz bębenek i umówił nas na sesje u swojego kumpla 13.07:)

reklama
Do góry