• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

A moje dzieci to sobie wybrały do baraszkowania sam dół brzucha. W pierwszej ciąży tak miałam i w tej więc nawet nie wiem co znaczy kopnięcie w żebra czy wątrobę, za to w pęcherz non stop, czasem mam wrażenie ze się posikam:eek:

reklama
Fajne brzuszki, każdy inny. Mnie jak wczoraj zobaczyła moja siostra po 3 miesiącach, to powiedziała, że mam "dziwny kształt i bardzo nisko"..nisko ok, ale dziwny;-)? ale ona ma 23 lata, więc może jej sie wydawać dziwny:tak:
ewelinka ja już też mam dosyć brzucha..wiem, że jeszcze trochę trzeba go ponosić..ale już niech szybko leci czas...

dołączam się do was dziewczyny mój brzuch może nie jest duży ale czuje jakby ważył tone.. do tego mały jest już ułożony głową do dołu i jak się rozciąga to kopie w żebra i wątrobę a rączkami gniecie pęcherz... ja to myśle że on ma ADHD bo prawie cały czas go czuje jak się wierzga...

och no wszystkie brzuszki piękne choć bardzo różne..
to ja z Polusią :)
26 tydzień 6 dzień

20110619521.jpg

mi się wydaje dziwny mój brzuch.. mało okrągły :)

Piękne brzuchy i Brzuchatki :-)
Z racji tego, że w obwodzie pojawiło mi się 2 cm więcej - było 92 przez dłuższy czas - teraz jest 94cm... Wklejam dzisiejsze zdjęcie :-) 26 tydzień i 4 dzień

A tutaj widok z góry ;-)

ewelina gdzieś Ty sie z taką figurą uchowała?? pięknie wyglądasz!!!!

wakako - jak nie okrągły?! to chyba zależy też jak sie akurat dziecko ułoży, Twój brzucholek jest jak najbardziej wymiarowy!!

Dziuba - ze mną to różnie - ale miałam trochę stresów i waga poleciała w dół przed ciążą. Pierwsze tygodnie galopowała do przodu - teraz trochę spokojniej, ale ... cóż - jedzenie to rozkosz - takie mam teraz motto :-)
Karkóweczka z wczorajszego grilla została - i już się nią opchałam :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry