reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

u mnie na razie 6 kg i wszystko poszło w brzuch, no może troche biust i tyłek.
A tak teraz wygladamy:

Załączniki

• 18.06.jpg
    18.06.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 87
reklama
nalka fajni brzusio:tak::tak::tak:

Ja mam już prawie 11 kg na plusie. Ciekawe ile tym razem dobiję:confused:
W pierwszej ciąży miałam +19 kg, a teraz jak na razie zapowiada się, że aż tyle nie będzie, no chyba że...:sorry2:

Cudne BRZUSZKI :-)
Jeszcze trochę - i ich nie będzie - więc cieszmy się póki czas ;-)
Chociaz powiem Wam szczerze, że już zaczął się ten okres, kiedy chciałoby się mieć to już za sobą...

Big Child ależ masz ąłdniutka piłeczkę
Nalka Twój tez ąłdnie zaokrąglony i biuścik tez masz ładny ;-)
Kołysanka a Twój taki nie wypiety do przodu ;-)
ja ze wsoim chcialabym dłużej pochodzic jak na ten etap ciąży

Nie wypiety czyli maly ? :) czy chodzi Ci o ksztalt :) Ja w sumie codziennie mam inny, wczoraj wygladal na wiekszy :)) Jestem z niego dumna bo dopiero od niedawna w ogole widac, ze jestem w ciazy :))) W 1 ciazy mialam juz widoczny brzuszek od 4 msc. :) a teraz, mimo, ze druga ciaza (i wszyscy pisza, ze za drugim razem brzuszek jest wiekszy i szybciej widoczny) nikt mi nie wierzyl , ze nosze dzidzie pod sercem :))

Kolysanka to jestem zaskoczona, ze przy drugim dziecku pozniej widac.
A ja lubie moj brzuszek i moglabym z nim tak chodzic i chodzic... Ale z drugiej strony nie moge sie doczekac wrzesnia...

reklama
Moze to miesnie brzucha mi sie poprawily przed ta ciaza ;) Chodzilam na taniec brzucha i nabralam bardziej wysporotwanej sylwetki, gdzies czytalam, ze gdy miesnie sa twardsze(na brzuchu) macica tak sie nie rozpycha :) hmm wiecie co mam na mysli ? :) mozna to znalezc w internecie, ale nie wiem jaka jest prawda :) Wazne, jest tez jak uklada sie plod :)

Do góry