reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
ewelinak1 ale z Ciebie laska,:-) ja to przy Tobie jak KROWA wyglądam:wściekła/y:Piękny brzusio:-)
kołysanka86 Twój brzuszek też rozkoszny:-)

Dziewczyny czy Wam nic a nic w tylną część nie wchodzi??? bo mnie po całości rozsadza od twarzy po łydki:wściekła/y:nie wspomne o mojej wielkiej 4-literowej szafie:zawstydzona/y:

U mnie najbardziej poszło wlasnie w pupe w uda i w boczki.Najgorzej mi przeczkadzaja te wystające boczki i musze nosic luźne figi by sie tak nie odznaczały:wściekła/y:.Rozumiecie o czym mówię?

oj rozumiem aż nadto:-) kupiłam dziś majty poporodowe niby L/XL ale nie wiem czy się w nie zmieszczę za 2 miesiące...:-(
ważyłam się dziś- 10 kg na plusie,mam nadzieję,że przytyję jeszcze tylko jakieś 5 kg,tylko jak to zrobić...?

oj rozumiem aż nadto:-) kupiłam dziś majty poporodowe niby L/XL ale nie wiem czy się w nie zmieszczę za 2 miesiące...:-(
ważyłam się dziś- 10 kg na plusie,mam nadzieję,że przytyję jeszcze tylko jakieś 5 kg,tylko jak to zrobić...?

oj w pupe tez mi poszlo :p Jak to moj maz mowi, jestem hipopotam ;) (ale mowi to z czuloscia ;) ) hi hi U mnie jak w poprzedniej ciazy pupa, biust i brzuszek :) ostatnio puchna mi nogi :)
Ja akurat ciesze sie z kazdego kilograma i mam nadzieje, ze po ciazy zostanie mi chociaz 5 kg. bo mam wieczna niedowage i to u mnie genetycznie, mimo , ze jem za 3. Moze w koncu przytyje, bo pierwsza ciaza mi w tym nie pomogla :(
:angry:

reklama
A mi mąż mówi, że tylko brzuch mi wysadziło, że reszta w normie...nie sądzę, bo skąd 9 kg na plusie..ale wierzę w to:-) boczków rzeczywiście nie mam..przy Idze miałam. Buzi też nie mam spuchniętej jak w 1-szej ciąży..pewnie poszło w nogi i doopsko..no i trochę cycki..zobaczymy po porodzie gdzie zostanie za dużo;-)

Do góry