reklama
S
sińka
Gość
ewelinak1 ale z Ciebie laska,:-) ja to przy Tobie jak KROWA wyglądam
Piękny brzusio:-)
kołysanka86 Twój brzuszek też rozkoszny:-)
Dziewczyny czy Wam nic a nic w tylną część nie wchodzi??? bo mnie po całości rozsadza od twarzy po łydki
nie wspomne o mojej wielkiej 4-literowej szafie

kołysanka86 Twój brzuszek też rozkoszny:-)
Dziewczyny czy Wam nic a nic w tylną część nie wchodzi??? bo mnie po całości rozsadza od twarzy po łydki

Bafinka
Fanka BB :)
sińka haha to tak jak u mnie
tzn ja u góry jestem koścista brzucha prawie nie mam za to tyłek to już przekroczył wszelkie rekordy.... a uda to jak filary mostu...
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
U mnie najbardziej poszło wlasnie w pupe w uda i w boczki.Najgorzej mi przeczkadzaja te wystające boczki i musze nosic luźne figi by sie tak nie odznaczały
.Rozumiecie o czym mówię?

bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
U mnie najbardziej poszło wlasnie w pupe w uda i w boczki.Najgorzej mi przeczkadzaja te wystające boczki i musze nosic luźne figi by sie tak nie odznaczały.Rozumiecie o czym mówię?
rozumiemy bardzo dobrze
martela
oj rozumiem aż nadto:-) kupiłam dziś majty poporodowe niby L/XL ale nie wiem czy się w nie zmieszczę za 2 miesiące...:-(
ważyłam się dziś- 10 kg na plusie,mam nadzieję,że przytyję jeszcze tylko jakieś 5 kg,tylko jak to zrobić...?
ważyłam się dziś- 10 kg na plusie,mam nadzieję,że przytyję jeszcze tylko jakieś 5 kg,tylko jak to zrobić...?
martela
oj rozumiem aż nadto:-) kupiłam dziś majty poporodowe niby L/XL ale nie wiem czy się w nie zmieszczę za 2 miesiące...:-(
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No własnie rpzez to wydaje się z tyłu bardzo szeroka
.Po porodzie to chyba trzeba bedzie sobie sprawić jakąs bielizne korygującą

kolysanka86
Zaciekawiona BB
oj w pupe tez mi poszlo
Jak to moj maz mowi, jestem hipopotam
(ale mowi to z czuloscia
) hi hi U mnie jak w poprzedniej ciazy pupa, biust i brzuszek
ostatnio puchna mi nogi 
Ja akurat ciesze sie z kazdego kilograma i mam nadzieje, ze po ciazy zostanie mi chociaz 5 kg. bo mam wieczna niedowage i to u mnie genetycznie, mimo , ze jem za 3. Moze w koncu przytyje, bo pierwsza ciaza mi w tym nie pomogla

Ja akurat ciesze sie z kazdego kilograma i mam nadzieje, ze po ciazy zostanie mi chociaz 5 kg. bo mam wieczna niedowage i to u mnie genetycznie, mimo , ze jem za 3. Moze w koncu przytyje, bo pierwsza ciaza mi w tym nie pomogla

reklama
aniawos
A mi mąż mówi, że tylko brzuch mi wysadziło, że reszta w normie...nie sądzę, bo skąd 9 kg na plusie..ale wierzę w to:-) boczków rzeczywiście nie mam..przy Idze miałam. Buzi też nie mam spuchniętej jak w 1-szej ciąży..pewnie poszło w nogi i doopsko..no i trochę cycki..zobaczymy po porodzie gdzie zostanie za dużo;-)