reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Ellsi super zgrabny brzusio:-)

Ewelinka najprawdopodobniej różnica wynika z tego że ważysz się o różnych porach dnia. Rano zawsze waży się najmniej, potem, wiadomo dużo jedzonka i waga w górę. Ja zawsze ważę się rano. Nie ma jakiś dużych rozbieżności w Twoich pomiarach więc wszystko jest ok.;-)

reklama
ewelinak bo z wagą jest jak z zegarkiem, jak masz jeden to wiesz która godzina (jedną to wiesz ile ważysz) a jak już więcej to niestety nie masz pojęcia. Ja to jestem ważona co 3 tygodnie przez położną co każdą wizytę więc się tego trzymam a tak to tylko sprawdzam na swojej (tamta waga mam wrażenie że trochę dodaje ale przynajmniej jest jakiś punkt odniesienia). Musisz po prostu wybrać jedną (najlepiej tą co masz w domu) i tylko na niej się ważyć.

Powinno się ważyć zawsze o tej samej porze, najlepiej rano i na czczo. Przy ważeniu porannym i wieczornym różnica może wynosić 2 kg, a to już grozi podwyższonym ciśnieniem ;-)

Powinno się ważyć zawsze o tej samej porze, najlepiej rano i na czczo. Przy ważeniu porannym i wieczornym różnica może wynosić 2 kg, a to już grozi podwyższonym ciśnieniem ;-)

hehehe spodobal mi sie ten tekst o podwyzszonym cisnieniu :D Sylwia jestes the best:p

Ja tam wspolczuje mojemu ginkowi bo biedak musial na poczatku ciazy wysluchiwac moich lamentow o wadze lecacej w dol, a teraz biedaczek slyszy tylko non stop ze gruba jestem i za szybko przybieram na wadze :>
Zauwazam u niego coraz mniej wlosow ... (bo siwy to juz jest dawno) i mam wrazenie ze to po czesci moja wina :D

Magda - ja tak mam cały czas - brzuch tak do przodu - chyba przez to ten mój kręgosłup świruje. Już kilka nocy za mną - z tym mrowieniem od kręgosłupa, jakby ciągle jakiś nerw podrażniony był...

o ja to dobrze znam bo ja sie waże rano na czczo i jest w miarę ok a u gina wieczorem zawsze mam wizyty i 1kg czasem jeszcze więcej pokazuje na + i mnie to irytuje bo głupotę w karte wpisuje...

No to i ja się roznegliżuję ;-)

25 tydzień i 5 dzień

brzuszek śliczny zgrabny:) mam mniej więcej podobny ale tyłek to z dwa razy większy:(

reklama
brzusio.jpg
Witam, oto moj 25 tydzien :) na razie nie mam innego aktualnego zdjecia ;)

Do góry