reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Dziewczyny, przesliczne macie brzuchy i takie ksztaltne. Super popatrzec jak sie domki naszych maluchow rozrastaja :-D
U mnie po urlopie w pepku 106 i 1,5kg wiecej chociaz wydaje mi sie ze schudlam bo boczki i tylek jakies sie mniejsze zrobily. Siedzialam calymi dniami w basenie wiec nie bylo by w tym nic dziwnego. Z kolei tak jak piszecie i u mnie brzuchol tez zrobil sie taki ciezki ze jak leze w lozku to az mnie boli jak sie przekrecam wiec na pewno przytylo sie malej niz mnie :eek: Az strach pomyslec co bedzie za miesiac i pod koniec ciazy jak bedzie jeszcze ciezsza.
sinka no to mnie pocieszylas z tym ADHD. Moja tez baaaardzo aktywna. Czasami kilkadziesiat ruchow na godzine doslownie i jesli tak faktycznie po porodzie zostanie to juz sie boje czy dam rade :szok:
Ponizej obiecane zdjecie wieloryba zapadajacego sie w piasku :-) Bylo bardzo wietrznie wieczorami nad oceanem dlatego fryz srednio wyjsciowy :-D
DSCI2133.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, przesliczne macie brzuchy i takie ksztaltne. Super popatrzec jak sie domki naszych maluchow rozrastaja :-D
U mnie po urlopie w pepku 106 i 1,5g wiecej chociaz wydaje mi sie ze schudlam bo boczki i tylek jakies sie mniejsze zrobily. Siedzialam calymi dniami w basenie wiec nie bylo by w tym nic dziwnego. Z kolei tak jak piszecie i u mnie brzuchol tez zrobil sie taki ciezki ze jak leze w lozku to az mnie boli jak sie przekrecam wiec na pewno przytylo sie malej niz mnie :eek: Az strach pomyslec co bedzie za miesiac i pod koniec ciazy jak bedzie jeszcze ciezsza.
sinka no to mnie pocieszylas z tym ADHD. Moja tez baaaardzo aktywna. Czasami kilkadziesiat ruchow na godzine doslownie i jesli tak faktycznie po porodzie zostanie to juz sie boje czy dam rade :szok:
Ponizej obiecane zdjecie wieloryba zapadajacego sie w piasku :-) Bylo bardzo wietrznie wieczorami nad oceanem dlatego fryz srednio wyjsciowy :-D
Zobacz załącznik 366694

Eeee gdzie ten wieloryb???? Wyglądasz cudownie:-) brzusio piękny. Nie martw sie tą nadpobudliwością, dopiero wyjdzie potem czy faktycznie tak zostanie po porodzie. Ale z tego co słysze od innych mamusiek i co moja mama opowiada to faktycznie często się sprawdza, zę bardzo aktywne dziecko w łonie matki jest bardzo aktywne potem:-) u mnie po porodzie jak Ewe położna wyjęła i położyła mi na brzuchu to od razu powiedziała, że dziewczynka z charakterkiem sie urodziła bo wrzeszczała na cały szpital sopranem i od razu do cyca ciągnęła, a jak go złapała to za chiny puścić nie chciala. No i pani wygadała, charakterna jest od tamtej chwili a tak potrafi wrzasnąć,że bębenki pękają:crazy:dlatego łudze się, że drugo choć troszkę spokojniejsza będzie żebym nie oszalała za szybko;-)
Pozostałę brzuszki też są wspaniałe:-)

:tak: Piekna fotka na plazy, my mielismy jechac teraz 30 czerwca nad morze :( niestety lekarz ostatnio mi zabronil i musielismy cofnac rezerwacje, dobrze, ze nie zdazylismy zaplacic zaliczki za apartament ;) ale b. mi smutno, ze w tym roku bez wakacji...chociaz przeciez zdrowie dzidzi najwazniejsze :)
Dzisiaj mam termin do gina na 16:15 wiec trzymajcie kciuki ;-)

Bluetooth no właśnie..bez przesady..tak mocno się w piasek nie zapadłaś;-) fajny zgrabny brzuszek..
kołysanka a Twój maleńki..

Ja się dziwię jak ktoś mi mówi, że mam mały brzuch..to chyba tak z grzeczności..bo do małych on nie należy..małe to mają niektóre z Was..muszę też pstryknąć jakąś fotkę, bo dawno nie robiłam..

reklama
Bluetooth ja zazdroszcze, ze Twoja dzidzia jest aktywna...Ciagle licze ruchy mojego bejbika i na prawde czasem sie martwie , ze tak malo kopie itd :(( Ciagle sie zastanawiam czy oby nie za malo..i licze te ruchy...moze to indywidualne cechy dziecka, nie wiem...a wczesniej tak czesto sie wiercil...popytam dzis lekarza....
wazne, ze moje problemy uplawowe chyba sie skonczyly ;)
Milego Dnia kobietki :)

Do góry