reklama

Butelkowe maluszki

W butlach 260 ml są smoczki 2 :)
Jak będziesz kupować poszukaj dobrze na Alegro ja za 3 butelki 260 ml dałam 42 zł+ koszt przesyłki 11 zł, a w sklepie jedna ponad 30 zł kosztuje wrrrrrrr
Zamówiłam z Mitemil na pół koszty poszły to jak za darmo te trzy butelki mamy :)))

reklama
Ja wlasnie zastanawialam sie czy zmienic juz malej smoczek z 2 na 3...mam smoczki aventa i teraz 2 czyli 1msc+ i ten ma dwie male dziurki ale mala mleko ciagnie i ciagnie-prawie 20 minut:szok: chociaz nie wiem...moze to normalne?
W ogole zaczelam uzywac tych smokow aventa bo kupilam laktator aventa(ktory w ogole nie byl i nie jest mi potrzebny) z dwoma butelkami i uzywalam tych butelek po powrocie ze szpitala i mala tak sie przyzwyczyila do tych smoczkow,ze jak kupilam inne to pila mleko w ten sposob,ze w 5-10 minut wypila pol butli i po pol godzinie drugie pol...za szybko chyba jej lecialo a to byly smoki 0-6 miesiecy.

Ja tak miłam i teraz jak przeszlismy na 3 to w 10 min.150 mil wypite chociaz czasami cos tam po brodzie poleci ale Veronika jest zadowolona jak ma pełny brzusio i spokojniej spi nawet kupy jej lepiej idą:tak:

Tak jak Karincia nie pomyślałam, żeby przejśc na smoczki nr 2 i mała ciągle męczy się z nr 1 :szok:
Czy oprócz czasu trwania karmienia numer smoczka ma znaczenie??

smoczek 2 ma wiecej dziurek-szybciel leci dzidzia sie nie wscieka i nie ma czkawek.bo tak jak dlugo ciagnie to nalyka sie wiecej powietrza.nam tez juz karmienie sprawnie idzie.

reklama
My na razie na 2-ce jesteśmy, ale chyba też już kupię 3-ke, bo Oliwia znów przechodzi na większe porcje i długo je.
A tego smoczka z obrotami to nie mam, nawet nie wiedziałam, ze takie są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry