Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Deli gdzies czytalam,ze Twoja ma skaze...a wtedy ponoc mleka nie wolno
Tzn. ja sama nie wiem...kupilam przez przypadek raz sloiczek kasza manna na mleku z owocami i boje sie jej dac...
Dzieci ze skaza musza unikac mleka i wszystkich jego przetworow???
Czy jak to jest?
Unika mleczka i czytam uważnie słoiczków by nie zawierały mleka, bo u mojej od razu wysypka by znów sie na pewno pojawiła plus bolał by ją brzuszek. Nie ryzykuj i oddaj słoiczek.
A pisząc mleko miałam na myśli pepti preparat mlekozastępczy, bo oczywiście mleczka nie pijemy, ale jakoś zawsze pisze mleko muszę się oduczyć.

A w Pepti witaminy, wapń skad bym miała to mu brać a tak probiotyki, witaminy w mleczku ma i napewno nie zrezygnuje dopoki bedzie chciał pić niech pije
A i Miłosza jeśli kiedys bo kiedys musze przestane karmic od razu rzuce na Pepti, bo teraz raz wypiłam z łakomstwa kakao i policzki odrazu czerwone, suche, błyszczace
Nie ma tak źle do wszystkiego człowiek może się przyzwyczaić :-).
A skaza z wiekiem zniknie lub będzie mniejsza.
A nie wiem gdzie mam tamten informator, bo ostatnio cały czas lece na BoboVita i tu pisze tak (oczywiście pobieżnie pisze):
1 śniadanie - zupka mleczka, kanapka z wędlina lub jajkiem
2 śniadanie - kanapka z bialym serem, owoce lub napój mleczno-owocowy
Obiad - zupka i drugie danie
Deser - jogurt lub mus
Kolacja - najlepiej cieply posilek np naleśniki lub sycacy posilek mleczny

Deli chodzi o to co podawac dzieciom po pierwszym roku zycia??![]()