Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Deli gdzies czytalam,ze Twoja ma skaze...a wtedy ponoc mleka nie wolno
Tzn. ja sama nie wiem...kupilam przez przypadek raz sloiczek kasza manna na mleku z owocami i boje sie jej dac...
Dzieci ze skaza musza unikac mleka i wszystkich jego przetworow???
Czy jak to jest?
Unika mleczka i czytam uważnie słoiczków by nie zawierały mleka, bo u mojej od razu wysypka by znów sie na pewno pojawiła plus bolał by ją brzuszek. Nie ryzykuj i oddaj słoiczek.
A pisząc mleko miałam na myśli pepti preparat mlekozastępczy, bo oczywiście mleczka nie pijemy, ale jakoś zawsze pisze mleko muszę się oduczyć.

A w Pepti witaminy, wapń skad bym miała to mu brać a tak probiotyki, witaminy w mleczku ma i napewno nie zrezygnuje dopoki bedzie chciał pić niech pije
A i Miłosza jeśli kiedys bo kiedys musze przestane karmic od razu rzuce na Pepti, bo teraz raz wypiłam z łakomstwa kakao i policzki odrazu czerwone, suche, błyszczace
Nie ma tak źle do wszystkiego człowiek może się przyzwyczaić :-).
A skaza z wiekiem zniknie lub będzie mniejsza.
A nie wiem gdzie mam tamten informator, bo ostatnio cały czas lece na BoboVita i tu pisze tak (oczywiście pobieżnie pisze):
1 śniadanie - zupka mleczka, kanapka z wędlina lub jajkiem
2 śniadanie - kanapka z bialym serem, owoce lub napój mleczno-owocowy
Obiad - zupka i drugie danie
Deser - jogurt lub mus
Kolacja - najlepiej cieply posilek np naleśniki lub sycacy posilek mleczny

Deli chodzi o to co podawac dzieciom po pierwszym roku zycia??![]()