reklama

Butelkowe maluszki

reklama
W dalszym ciagu wypija uparcie 80ml na noc i 120 wylewam:eek: doslownie co do mililitra! rano roznie bywa, dzisiaj wypila 160ml wiec ladnie ale z tym jedzeniem wieczornym mnie stresuje:eek: z mlecznych posilkow je jeszcze 150 kaszki w poludnie. To nie za malo mleka na dobe?:confused2:

Moja zjada 3 posiłki mleczne na dobę. Czasem wyjdzie 300, czasem 450ml.
Także myślę,że nie musisz się stresować. Mała lubi Sinlac (możesz u swojej spróbować, bo zawiera wszystko, to co w mleku, tylko jest dla alergików), je zupki i deserki. Kolega farmaceuta mnie pocieszał,że ten wiek tak ma. Może jeszcze wrócić do butli. Jego córka od 6 do jakiegoś 9 miesiąca nie jadła wcale mleka,a teraz ma 3 latka i tylko mleko:)

Moja zjada 3 posiłki mleczne na dobę. Czasem wyjdzie 300, czasem 450ml.
Także myślę,że nie musisz się stresować. Mała lubi Sinlac (możesz u swojej spróbować, bo zawiera wszystko, to co w mleku, tylko jest dla alergików), je zupki i deserki. Kolega farmaceuta mnie pocieszał,że ten wiek tak ma. Może jeszcze wrócić do butli. Jego córka od 6 do jakiegoś 9 miesiąca nie jadła wcale mleka,a teraz ma 3 latka i tylko mleko:)
Od 5 m-ca dawalam jej sinlac na mleku modyfikowanym (daje Humane) i ciagnela z butelki ale juz nie chce wiec daje lyzeczka kaszke Humany. Sinlac dodaje do owocow zeby bylo bardziej syte. Z butli pije tylko "czyste" mleko, jak dodam cos to pluje:eek:

:-)tzn opakowanie widziałam, tylko chciałam widzieć czy to jest bardziej jak kaszka ryżowa czy bardziej jak mleczko modyfikowane:tak: Ale mówisz że można to zrobić jako kaszkę? A to jest słodkie? Bo widzę że Wasze dzieci to bardzo lubią:tak:

to jest bardziej jak kaszka, mój wciąga porcję w 2 minuty :) akurat daję mu z butli bo na wieczor nie chce mi się łyżka machać i on już taki rozmarudzony ale myslę że postaramy się szybciej to dawać nie przed spaniem i wtedy łyżeczką, a inne rzeczy pijemy z niekapka aventu no a zupki i deserki oczywiście łyżeczką

reklama
:-)tzn opakowanie widziałam, tylko chciałam widzieć czy to jest bardziej jak kaszka ryżowa czy bardziej jak mleczko modyfikowane:tak: Ale mówisz że można to zrobić jako kaszkę? A to jest słodkie? Bo widzę że Wasze dzieci to bardzo lubią:tak:
Jak kaszka:tak: jest slodkie i pyszne, mi bardzo smakuje:tak:

edit: powtarzam sie, dziewczyny juz napisaly :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry