Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Atu u nas ten zestaw sprawdził się bardzo dobrze. A esberitox to na mnie działa super, normalnie dwa dni i nówka sztuka.Zaleciła aby dwa razy dziennie do nosa podawać mu wodę morską aż do wiosny, przez 14 dni zawiesine do nosa NASONEX, przez 25 dni Esberitox oraz kontynuacja Luivacu i po 2 tyg od zakończonej kuracji do kontroli, no chyba, żewmiedzyczasie ... nie będę kończyć aby nie zapeszać![]()
. Naprawiacz jak mówi mój syn przyjdzie dopiero w piątek i zerknie na pralkę. W ramach odstresowania dzisiaj po pracy fryzjer i kosmetyczka. Zrobiłam sobie henne na brwi taką delikatną i jestem zadowolona.
,
...bidulka... a w dzień - zdrów jak rybka - z tego powodu jedna lekraka ze szpitala na chodkiewicza chciała ją - dosłownie na siłe wrzucić na oddziła, że niby koklusz - choc dziecka na oczy nie widziała !! - żeby było śmieszniej - Viki miała skierowanie na diagnozowanie- termin był na połowę marca - ale położyc na oddział aby łóżko zapełnic - mogłam odrazu - oj, chyba brakuje im jakis limitów do spełnienia...na szczęście udało się gdzie indziej- zobaczymy co będzie dalej... mam nadzieję , że to alergia , choć z drugiej strony wolałabym nie- bo to niestety udreka na całe życie...pozdrawiam serdecznie - ach - Viki zaraz kończy 1 ROK - a ja nie mam pomysłu jak to zorganizować - znaczy w domu chyba, bo juz za pozno na kombinowanie, a jakos mi uciekło- dobrze ze tort zdarzyłam zamówić- u sowy, wiec drogo bedzie jak cholerka...ale niestety pan michał mi odpadł