• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
... ale pysznie się zrobiło
ja jutro też jem pizzę, ale nie robie sama tylko jedziemy do znajomych i zamawiamy z Camella (mieszkają przy samym Camellu - ale im dobrze, bo pizzę mają wyśmienitą)
Kaśka wyczytałam, że robisz sernik, a więc skoro będę jutro na Bartodziejach, tosięwpraszam :-D

Wczoraj też byłam na Bartodziejach u babci, potem M po nas przyjechał i zawiózł mnie do kumpeli spędziłyśmy babski wieczór (noc) i wróciłam rano o 8 do domu bo M do roboty na 9 i cały dzień chodzę zakręcona, bo całą noc nie spałam, dobrze że z młodym poszłam na spacer, wiatr mnie wywiał na wszystkie strony i jakoś doszłam do siebie.

Ostatnia edycja:
a ja dziś na Bartkach byłam z małym u babci ;) planowałam do EkoSklepu dotrzeć i nad Balaton, ale pogoda nas wystraszyła i skończyliśmy wyprawę na Żmudzkiej. I dopiero teraz przypomniałam sobie, że mamy tu dziewczyny z Bartodziej :P

Wycieczkowo się zrobiło :)
My jutro do kina na Alvina idziemy, no w sumie to podrzucam kinowo córcie siostrze a sama na (jak to młodziez mówi ) "szoping" skocze ;-)

Zimno sie robi więc może snieg w koncu do nas zawita?! Można będzie sanki odkurzyć :-D

Atu pizze z Camela jadam srednio raz na tydzien,w sumie jadałam bo mi sie przejadła hehehe.Ostatnio zamówiłam z Kaska dwa dni temu,dzisiaj chciałysmy kebaby ale 1,5 godz czekania wiec soczyłysmy do Frytolandu bo szczerze to kebaby i rollo wole z Fryta;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry