• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hello :)

jak widze te monsterki to az mnie trzesie :P strasznie mi sie to niepodoba a padlam ostatnio jak widzialam "dodatki" do lalek .... trumna do spania:eek: czego te dzieci sie ucza ?;/

my zaliczylismy w weekend warszawke, wzielam mame i moje maluchy, Ikea zaliczona zakupy zrobione hehe

u nas wylazl zabek, i strasznie gryzie.... lecze sie i zaleczyc nie moge co powoduje u mnie wielka frustracje :/

a i tak skromnie poprosze o klika ;)
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro

Aguś miałam to samo na widok Monsterek, ale nic nie zrobisz jak Ci dziecko o niczym innym nie mówi i nie rozumie Twoich tłumaczeń :-( Co do dodatków to szczęśliwie udało mi się wytłumaczyć, że to nie fajne :no: Zastanawia mnie tylko rozum producenta, pewnie nie ma dzieci lub ich nie lubi ! Strach pomyśleć co będzie następne!!!

Mnie monsterki tez najpierw przerażały ..na przerwszy rzut oka powiedzialam "nigdy w życiu", no ale.....tak jak Izka pisze, weż tu przetłumacz mlodej jak jej się podoba i polowa koleżanek ma. Podeszlam do tego spkojnie, poooglądałam, pomacalam, kupilam i teraz już się przyzwyczailam ..nie są takie złe, niektore nawet mi się podobają. I Aga uwierz mi , dziaciaki do tych dodatkow nie pdochodzą tak jak my....:-)

Poza tym pozdrawiam znad morza:-)

Wronka pozdrowionko dla Was z deszczowego Fordonu :)

Podpisuje się po tym co napisalas o Monsterkach. Czasem się zastanawiam czy to nas nie wychowywano źle, wmawiając nam że Frankenstein był zły, tak jak trzeba się bać Drakuli i Wilkołaków ;-) Przez te lalki mają inne podejście w tym temacie i córcia słysząc w nocy o Drakuli nie ma koszmarów jak ja tylko miłe sny o lalkach. Jak widac są i pozytywy tej sprawy :tak: Jesli chodzi o dodatki to u nas ich nie ma i dobrze bo z trumnami przesadzili!!!

Witam również z deszczowego zad...pia.
A ja tam mam luźny stosunek do tego. Chce dziewczynka je mieć proszę bardzo. Mnie one nie przerażają, one mi się nie podobają wizualnie tylko, ale taki mój gust.
A już w ogóle upiorne to dopiero są te lalki bratz, oczy i usta wymalowane jak u lali dla dorosłych! To jest dopiero jakiś koszmar:szok:! Z dwojga złego wolę monsterki.

Całe szczęście ja mam chłopców i tego typu problemy mnie omijają.:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry