krolcia
Fanka BB :)
Witam
Zarobiona.
U nas odpukać zdrowo.
Olka zdrówka dla maleńkiej.
Mucha Tobie też!
Kasia matko jedyna
! A co go napadło, żeby brać to w ogóle do buzi! Oby szybko mu to wyszło! A sprawdzacie każdą kupę dokładnie?
Ja bym zrobiła jak Mucha napisała, nawet kosztem pobytu w szpitalu(chociaż nie wiem po co mieliby trzymać, jeśli by się okazało, że wszystko jest ok i moneta schodzi dobrze). Dla swojego świętego spokoju i bezpieczeństwa młodego.
Zarobiona.
U nas odpukać zdrowo.
Olka zdrówka dla maleńkiej.
Mucha Tobie też!
Kasia matko jedyna
! A co go napadło, żeby brać to w ogóle do buzi! Oby szybko mu to wyszło! A sprawdzacie każdą kupę dokładnie? Ja bym zrobiła jak Mucha napisała, nawet kosztem pobytu w szpitalu(chociaż nie wiem po co mieliby trzymać, jeśli by się okazało, że wszystko jest ok i moneta schodzi dobrze). Dla swojego świętego spokoju i bezpieczeństwa młodego.
. Dziewczyny polecam dla leniuchów lub dla uwięzionych w domu zakupy w e-tesco. Normalnie super Pan wszystko wniósł i wszyściutko było a na dodatek to wszystko za 3.49:-)
! A młody choć wystraszył się w tym wszystkim? Myślisz, że to go czegoś nauczy, czy luzacko do sprawy podszedł?
ale podziałało. Bo on miał taką manię, że jak się w trakcie zabawy zgapił na tv to to co miał w ręku sobie tam przygryzał, brał do buzi, a tu nagle chlup i koralika nie ma! Teraz już nie bierze niczego do buzi