• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mnie chyba jednak nie bedzie na tym truck show, od nas ze skzoly mialo isc 60 osob i jeszcze 60 brakowalo...i co z tego bo nikt nie dostal od organizatorow zadnego zanku na spotkanie czy cos takiego, dziwne dla mnie to wszystko... ::)

reklama
natalya szczerze mówiąc to ja nic nie łapię z Twojego posta i przez telefon też nie zakumałam o co loto ;D ;D ;D
po pierwsze miałam gwar koło siebie a po drugie.... no nie złapałam sensu ::) ::) ::) ::) ::)

natalya fotki wklejam specjalnie dla Ciebie ;D

Dziadek Pariski wystawiał dzisiaj na targach międzynarodowych swoje zabaweczki ;D

wys1bb5xw.jpg

wys3bb4pl.jpg

wys4bb1bn.jpg

wys5bb6ol.jpg

wys6bb7ia.jpg

chodzi o to ze: 60 osob mialo isc ode mnie ze szkoly jako wolontariusze pomagac, to i tak bylo jeszcze za malo bo potrzebowali jeszcze raz tyle. mielismy jedno zrbranie. drugie. podpisalismy umowy, ktore miwliamy odebrac w akademii transportu/ w tym tyg mialo byc kolejne zebranie i mielismy juz w ciagu tyg zaczac cos przygotowywac...tylko ze oni przestali sie do nas odzywac ::) nikt nic nie wiedzial co io jak. poszlam tam do nich w srode. pani powiedziala mi ze nie wie kiedy bedzie nastepne spotkanie organizacyjne bo nie ma odpowiedzialnej osoby za to i jak juz sie zjawi to do mnie zadzwoni i nic... wczoraj w szkole kazdy nawet sie cieszyl ze nas olali bo mielismy impreze z okazji juwenaliow, no i pogoda nie dopisala...
powinnam byc juz w szkole.... ::) ale musze jeszcze cos na cwiczenia przygotowac bo prowadze je i kola wtedy nie bede musiala pisac...
a dzisiaj wieczorem na imprezke ide:)...a jutro to juz koniecznie o 7.30 musze byc w szkole:)

bylam dzisiaj zobaczyc na ten truck show i szcezrze mowiac bylam rozczarowana, nie bylo z abradzo nic ciekawego, liczylam na cos wiekszego :( no ale to pierwsza taka impreza wiec wiadomo ze nie wszystko jest dociagniete..mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej:)
ja wlasnie wrocilam z imprezki...niestety wyszlam jako pierwsza :( jutro o 6 musze wstac...a wlasciwie dzisiaj...zmykam juz do lozka
papappa

masz rację co do imprezy
ja tez spodziewałam się czegoś bardziej szałowego ;)
ale tak jak mówisz
to dopiero pierwsza imprezka, kolejne pewnie będą lepsze :)

reklama
Oj, zaraz zamiera ;D
Ja jestem regularnie, ale na pisanie to jakoś ochoty nie miałam. Nie wiem właściwie dlaczego ::)

Miałam ostatnio przeboje z Julą, spędziliśmy 3 dni w szpitalu z podejrzeniem u niej wyrostka- ból brzucha, 40 stopni gorączki, jednak po zrobieniu badań okazało się, że to powiększone węzły chłonne krezki w brzuszku narobiły tyle bałaganu, czytaj: kosmicznego bólu :(
Zjadła 7-dniową porcję antybiotyku (3-ci raz w życiu miała podany antybiotyk) i się jakoś unormowało. Jednak juz wiemy, że było to wywołane infekcją- katarkiem, który miała w tym czasie i że będzie sie to powtarzać przy kolejnych.... Wczoraj byłam z nią na kontroli i jest dobrze.
Na obiadek zrobiłam zupkę kalafiorową, lubimy bardzo, ale smród starych skarpet jest w całym domu przez to warzywo ;D trudnooooooo
Pozdowionka foremeczki kochane :-* :-* :-* :-* :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry