Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

fakt ze bardzo dawno sie tu nie pokazywala. jakis czas temu pisala na bizzie a puzniej jak przenieslismy forum to napisala kilka postow na tym nowym, ale to ze 3 miesiace temu bylo...
. Współczuje ci nerwów Mk i podziwiam za opanowanie. Ja nie wiem jakbym to zniosła, to czekanie......
na kawce u Sowy wydawała sie całkiem, całkiem.
W szoku normalnie jestem !!!! Czy 16 miesięcy to już wiek gdzie dziecko koduje reklamy i przełoży je później na chęć posiadania danej rzeczy - zabawki np. ????? Szok.....

hehA teraz opowiem wam numer.....dziś Franek zobaczył w tv reklamę ptasiego mleczka Wedla. Po czym wziął tatusia za rękę, zaprowadził do kuchni, powiedział "tata da" i pokazał na półkę gdzie stało takowe ptasie mleczkoW szoku normalnie jestem !!!! Czy 16 miesięcy to już wiek gdzie dziecko koduje reklamy i przełoży je później na chęć posiadania danej rzeczy - zabawki np. ????? Szok.....
pozdrawiam
- pytam zdumiona a skąd ty to wiesz
a dziecko mi oznajmia dumnie "leklama była!"