reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Rozpływam się ... kapie ze mnie równo.
A poza tym to spakowałam wszystko z pokoju dzieci. Po obiadku padłam i sie przespałam troszkę a wieczorkiem wybieram się z mężem na zakupy do Castoramy.

reklama
AgnestBest
Nie pamiętam jak się ta położna miała na imię.
Ale jak bym ją widziała to od razu bym ją poznała.
Przemiła blondyneczka z uśmiechem zawsze na Twarzy.
A Tobie fajnie jest jak się chłodzisz wiatraczkiem i wodą w miskach.
Ja juz tak nie mogę zrobić z miskami bo mała by się taplała wodą i dywan by był zalany.

Witam Mamusie
DZis musze powiedziec ze umieram z gorąca. Normalnie anomalia pogodowa.
Kto jest wstanie wytrzymac taka temperaturę ????Dla mnie upał straszny/
Jutro jade na działeczkę wiec moze bedzie tam nad jeziorkiem troche chłodniej.
Pozdrawiam wszytskie Bydgoszczanki

AGNES co u Ciebie?Jak tam brzuszek?

Hej Kobietki,

NO ja dzisiaj bylam u lekarza i rozwarcia ni cholery :no: a chcial zrobic masaż szyjki, ktorego nie polecam :-) w kazdym razie jesli matka natura nie odezwie sie do nastepnej soboty to w ndz mam sie stawic na oddziale ...;-) i wtedy beda kombinowac jak mlodego wyciagnac ...

a co do upalu to moje stopy sa gigantyczne i dzisiaj zasne z nadzieja, ze jutro wg tvn meteo bedzie 23 st C i deszczyk :-) i do tego ta wysypka ... grhhggg smaruje sudocremem i jest delikatna ulga ... nawet od tej temp nie mam sily siedziec przy komputerze ...
milych snow życzę Wam

Hej Kobitki
I mamy w Bydgoszczy trochę chłodniej.I od razu jest czym oddychać.
Moja Niunia dziś w nocy to sie kręciła i wierciła przez tą duchotę.
Ale za to się wyspałyśmy he he wstałyśmy o 10:25 śpiochy dwa z nas.

hej,

no niby chlodniej ale to i tak za mało :-( jeszcze 7 st C mniej poproszę :-) wybieram sie dzisiaj do centrum bo musze kupic jakies koszule nocne na wypadek, gdybym rzeczywiscie chwile jeszcze musiala lezec w szpitalu przed porodem. Wiadomo , te w domu hehe nie sa najlepsze juz, ale zawsze to jakis dobry powod do odswiezenia garderoby :-D takie do karmienia to juz mam spakowane ... no ale nie ubiore sie w nie przeciez skoro dzidzi jeszcze nie będzie :rofl2:

AGNES a dużą masz torbę do szpitala? jakbys mogła zmierzyć to by było super. ja zakupiłam na allegro takiego giganta ze cała rodzina moze ze mną rodzić i to przez tydzień...

RENIFER no nie mów że aż tak wielką torbę bierzesz do szpitala.
Ja miałam małą i się wszystko zmieściło.
Ale jak już wracałam to nie było juz takie łatwe się w nią zapakować.

reklama
Do góry