• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ech ! Dziewczyny,

jak ja bym chciała zebyscie miały rację, ze jestem na porodówce :-D aczkolwiek byłam dzisiaj na izbie przyjęć, bo mały zrobił nam niezły numer. Po wtorkowej wizycie mój gin mnie postraszył sprawdzaniem tych ruchów, że dzisiaj zaalarmowałam męża, że mały coś niemrawy jest. No to przyjechał po mnie z pracy i pojechaliśmy na izbę :-(Troszkę sobie poczekaliśmy bo to badanie NST to trwa trochę, a przede mną były takie 2 badania. W każdym razie to był fałszywy alarm :-) a mały sobie wesoło fikał jak już mój brzucho był podłączony do aparatury ... Położna ku mojemu zdziwieniu stwierdziła, że wcale nie musi być 10 ruchów w ciagu godziny ...:eek: no w każdym razie wytłumaczyłam jej, że mój lekarz kazał mi uważać na to bo miałam ryzyko wystąpienia cholestazy, która na szczęście nie pojawiła się ... no ale same wiecie, że gdybym coś zaniedbała w momencie, gdy mały już prawei jest z nami to bym do końca życia sobie nie wybaczyła ...

dostałam skierowanie na sobotę na kolejne NST :-) to mój termin porodu to może coś młody tam zadziała ... a narazie to piję wapno na to moje paskudne uczulenie ...

no i dzisiaj oszczędzam się i leżę z nogami wyzej ... aaa no i czytam lekturę, którą dostałam w prezencie : Tracy HOgg, Język niemowląt ... całkiem fajna ksiazka, polecam ;-)

czekam do wieczora bo podobno ma padać i może jakaś ulga będzie ...a Wy jak się czujecie ?

Jeśli chodzi o wymiary torby to 50x37
Nachodziłam sie dzisiaj az mi brzuch strasznie stwardniał, ale teraz juz odpoczęłam, najadłam sie i jest ok a maluszek sobie fika aż się z mężem śmiałam jakie dziwne kształty przybiera mój brzuszek.

Agnes a już myślałyśmy z RENIFER że jesteś na porodówce i tulisz już małego szkraba.
A więc trzymaj się dzielnie ten dzień już jest bliżej niż dalej.
Życzę miłego i bezbolesnego porodu.

reklama
Dzień dobry,

NO tak niby bliżej ale wciaz wydaje mi sie że za długo czekam :-) w każdym razie w tym miesiącu to już na pewno znajdzie się w ramionach mamusi :cool2::-D

Ostatnio wyczytałam,że te fantastyczne obrzęki niekoniecznie znikną zaraz po porodzie a mogą się utrzymywać do kilku tygodni aaa, i nawet nasilać :no: okropna perspektywa. A dzisiaj mam jeszcze takie pulchniutkie dłonie i czuję sie jak napompowana :confused:

jutro idę na następne NST i mam nadzieje, ze powiedzą : No to rodzimy ! :-D

Czy któraś widziała to ochłodzenie ??? :szok: Bo te 3 st mniej to dla mnie za mało :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry