• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehe, z tą pogodą to sie zgadzam!! przynajmniej w końcu przyjemnie mi sie leży i śpi ;)) gorzej bedzie w nocy!!
nareszcie po tabletkach zaczynam sie troche lepiej czuc... ale o dziwo odczuwam bolesne skurcze... w szoku jestem!

AGNES niedługo mamy rocznice ;) Ty prezent fajny zrobisz mężusiowi bo urodzisz dzidzie a ja sie głowie niesamowicie, bo jak ja mam mu coś kupić gdy cały czas musze leżeć...? przewertuje allegro ale jak mi sie nic nie spodoba, to mężuś dostanie fige z makiem...

Renifer,

NO własnie, zawsze są zakupy w necie :-) a pozniej tylko otworzyc drzwi kurierowi hehe
Jakos nie mam pomyslu na prezent wiec zostanę przy opcji ; Dzidzius :cool2:

reklama
Cześć dziewczyny, dawno nie zaglądałam, jakoś mała mnie tak pochłania, że ledwo starcza mi czasu na lutówki 2007.
Sporo mamusiek widze spodziewa się maluchów na bydgoskim BB :-) Życzę szybkich bezbolesnych porodów i ślicznych zdrowych maluszków.

Madziara, gratulacje z okazji rocznicy ślubu. My za 3 miesiące z mężem będziemy mieli 18 rocznicę ślubu :szok: Widzę, że dzielnie walczysz z cukrzycą.

Ja powoli juz zaczynam próbować maleńko nabiału i jak narazie efekty są zadowalające, mam nadzieję, ze mała już wyrasta z nitolerancji na bialko krowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry