• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc Mamusie.

Widzę, że Bydgoskie klimaty znów ożyły.....prawie sama świeża krew :tak:

Ja tak na chwilkę - chciałam sie ustosunkować do opinii Renifer_24. Co prawda rodziłam w miejskim 2 lata temu ale chyba aż tak na lepsze to sie nie zmieniło.....No więc wówczas zewnątrzoponowe było za darmo tylko z nazwy. Czasami mogło być darmowe jak się dobrze "ugadało" z lekarzem prowadzącym ale oczywiście w prywatnym gabinecie. Ja wahałam się czy nie skorzystać ale strach był wiekszy przed igłą niz ból i nie wybrałam. Ale miałoby mnie to kosztować ok. 300 - 400 zł niestety.
Więc sprawdż lepiej dokładnie żebyś się nie stresowała niepotrzebnie.

Ja dostawałam dolargan przeciwbólowo - ale to dzięki znajomej połoznej i lekarzowi. Jak tylko pojawił sie na dyżurze inny lekarz (nie mój ) to czytając kartę na porodówce pytał z miną grobową: "A czemu rodzącej podano dolargan...???" A to zwykły silny lek przeciwbólowy tyle że wydaje go lekarz z tzw. "sejfu" znaczy zapisują każdą ampułkę. I już mieli problemy. A to pewnie 10x tańsze niż zewnątrzoponowe :-(.

pozdrawiam

JJ moja sąsiadka rodziła tam trzy m-ce temu i dostała za darmo i dolargan i zewnątrzoponowe... mówiła że tylko poprosiła i już jej dawali... ale może trafiła na jakies anioły... na wszelki wypadek kaski wezmę pełną kieszeń by sie mną dobrze zajmowali ...

Bo wiem ze sa kobiety które juz przed porodem wiedzą ze dostaną znieczulenie z przyczyn zwiazanych z ciezkim porodem albo cesarką.Kurcze ale to było by przegiecie jak by Biziel tak zdzierał z nas kase,prawda?

Bo wiem ze sa kobiety które juz przed porodem wiedzą ze dostaną znieczulenie z przyczyn zwiazanych z ciezkim porodem albo cesarką.Kurcze ale to było by przegiecie jak by Biziel tak zdzierał z nas kase,prawda?

reklama
ale ona nie wiedziała.. poprosiła bo ją bolało... musze zapytac sie mojej lekarki, ona pracuje na patologii w dwójce, to mi powie... jutro wieczorem bede wiedziała czy jest znieczulenie płatne czy nie...
AGNES CHYBA RODZI, CO?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry