• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam już bardzo nisko brzuszek (a zaczął sie obniżać tydzień temu) - u wieloródek podobno 2 tygodnie przed porodem tak sie obniża. Bóle w kroczu mogą świadczyć o tym, że dziecko pcha sie do kanału rodnego, no i skrócona szyjka. Poza tym lekarka od początku przepowiada mi wcześniejszy poród ze względu na komplikacje na początku. Ja zresztą tez mam takie przeczucia, tylko chce dotrwać chociaż do przeprowadzki.

Aha teraz juz wiem,nie byłam do końca zorientowana, nie jestem z Wami od początku wiec nie wiedzialam ze przechodziłas jakies komplikacje na początku ciązy.
Najważniejsze ze wszystko juz jest dobrze.zycze udanej przeprowadzki i szczesliwego bezbolesnego porodu.

dopiero weszłam do domu!! synuś zdrowiutki jak rybka - 1170 gram! główką na dół siedzi i czeka, ale jeszcze sobie poczeka bo szyjkę mam bez zmian 23 mm ;) serduszko mojego maleństwa to najpiękniejsza równomierna melodia!! żadnej arytmii...
ależ jestem szczęśliwa!!! za 2,5 tygodnia następne podglądanie szkraba, a raz w tygodniu usg szyjki... a za miesiąc idziemy oglądać porodówkę w miejskim z nasza lekarką i wtedy wszystko nam powie co jest za darmo a co nie... aha! wiem ze doba na sali 1-osobowej kosztuje 150 zł, bo znajoma mi dzwonila ze lezala dwie noce (w tamtym tygodniu) i płaciła 300 zł

AGNES pewnie już urodziłaś... wracaj szybko do domu!!!

Czesc Dziewczynki,

Urodziłam w poniedziałek o 17:25. Dzisiaj pierwszy dzien w domu. Jutro postaram sie skrobnac wiecej. Porod ciezki byl ale mam moje cudo ... przy sobie.

:-)

Pozdrawiam

reklama
ja tylko chciałam powiedzieć : DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!! piękny dzień się zapowiada... ja przenosze ciuszki maluszka do sypialni i je układam... robota na cały dzień, hehe!!
AGNES lepiej sie czujesz? tak Ci zazdroszcze!! coraz większa kulka sie robię a bedzie jeszcze gorzej :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry