• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnes super, że masz już przy sobie takiego kochanego synka. Życze ci wszystkiego dobrego :-)

Ja niestety znikam z forum na jakiś czas. Właśnie się przeprowadziliśmy - to znaczy wczoraj przenieśliśmy wszystkie rzeczy na nasze przyszłe mieszkanko. A obecnie korzystam z ostatnich chwil dostępu do neta żeby życzyć Wam wszystkiego dobrego i do zobaczenia we wrześniu - mam nadzieję :-)

reklama
Madziara do szybkiego zobaczenia...
Agnes jak sobie radzisz,maleńki zdrowy? Wysypiasz sie?
Ależ Ci zazdroszcze ze masz juz swojego SYNUSIA przy sobie.Ja jeszcze musze troche poczekać....

hmm, czy sie wysypiam ? czasami karmię małego w nocy w transie i odlatuję na kilka sekund :-D bardzo powoli idzie mi to przestawianie. Na szczescie dla mnie w ciagu dnia potrafie sobie przydrzemac razem z malym ;-)

w nocy budzi sie na jedzenie i czasami juz zostaje w naszym lozku, a to dlatego ze musi mu sie odbic, co czasami nastepuje po dluzszym czasie od jedzenia :-(

poza tym, jestesmy na etapie odkrywania co wywolalo u niego czerwonawe plamki na ciele i walczymy ze schodząca skórką :confused: poza tym mam domownikow przy sobie, ktorzy pomagaja, wiec mam czas nawet wsmarowac w siebie kosmetyki poporodowe i pocwiczyc

ok, czas na odpoczynek

Agnes może synuś ma uczuleni do jakiś kosmetyków.
Powiedz jakich kosmetyków dla synusia używasz.
Ja używałam i używam po dzień dzisiejszy Nivea baby i Dominika nie miała żadnych uczuleń.Nawet tej firmy używam chusteczek nawilżających.

agnes to dobrze że rodzina pomaga! przynajmniej masz chwilę dla siebie!!

a dzis w bydzi piękna pogoda - w sam raz na spanie :-) leżenie w takż pogodę nie sprawia mi aż takiej przykrości!

RENIFER w sam raz do spania.
Ale jutro bym wolała aby nie padało bo idę na pogrzeb mojej koleżanki siostry.
Zginęła w czwartek miała wypadek samochodowy i nie przeżyła go.
W październiku by dopiero skończyła 13 lat.
Może czytałyście o tym w Expresie Bydgoskim.

reklama
Rybcia,

Uzywam Nivea Baby i to wlasnie chyba ich oliwka uczula malego, wiec od wczoraj uzywamy Bambino. Pozostale Nivea sa raczej ok.

Z reszta dzisiaj mielismy ciezki dzien bo maly caly dzien nie spal przez gazy, no i jadl i ulewal albo nie chcialo mu sie odbic ... kurcze, mam malego dola bo czuje sie zagubiona z ta dieta matki karmiacej ... nie wiem czy moze jednak nie zdecydowac sie na odzywki :confused:

Moje kondolencje z powodu smierci dziewczynki :-(

Renifer,

Korzystaj ze snu. A jak opuchlizna ? Jest jakas?

U mnie musze z radoscia stwierdzic juz zeszla i wprost nie moge sie nadziwic jakie mam szczuple stopy :cool2: czuje sie prawie jak anorektyczka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry