• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
AGNES ja mam tylko opuchliznę powyżej 25 stopni celsjusza w domu... w taka pogode jak dziś jest super...
RYBCIA ja również składam kondolencje... tyle życia mała miala przed sobą... ach... wszystko jest takie niesprawiedliwe...

obecnie wspieram męża w odchudzaniu - dziś zaczął... ma straszną otyłość, bo ciągle piwka i jedzonko... jak przeczytałam mu o konsekwencjach i dałam wykład ze ja sama dzieci nie bede wychowywac, to zrobił duze oczy i powiedzial ze z moją pomocą zgubi coś na pewno... mi sie marzy by spadl chociaż z 20 kg...

reklama
Agnest możliwe że to jest od oliwki Nivea
Dobrze że zmieniłaś na Bambino bo od tej oliwki mało kiedy jakieś dziecko jest uczulone.Używaj jej i zobacz czy jest jakaś różnica.

Ale mam ubaw z mojej Dominiki ogląda Domowe przedszkole i naśladuje dzieci jak tańczą i klaszczą w rączki.
A wczoraj sama włączyła sobie wierze i zaczęła tańczyć.

Pogrzeb jednak jest jutro tej dziewczynki.
Dziękuje w imieniu rodziny za kondolencje.
Światełko dla Kasi
[*}{*}
[*]
[*]

Dzien dobry miłe panie
własnie wrócilam z Biziela
Wyniki sa dobre z echo serduszka,czeklam na nie 4 godziny och ta słuzba zdrowia
A co ZZo to w Bizielu nie ma na zyczenie i raczej jest nie mozliwe załatwic je sobie na zyczenie.Wiec świetnie

WOMEN to świetnie ze wyniki są dobre ;) jak sobie pomyśle że czasem Ci lekarze niepotrzebnie człowiekowi stracha narobią, to normalnie niedobrze mi sie robi... a moim skarbeńkiem - z jego serduszkiem też wszystko oki i mam nadzieje ze tak bedzie cały czas...

pogoda znów zostawia wiele do życzenia... dziś przyjeżdza siora z 10 m-czną córeczką - hehe, ale sie pobawie !!! :-D

Women,

cieszę się, ze wyniki ok :-)
polozny z Biziela mi mowil, ze to predzej sei trzeba umawiac na zzo, bo anestezjologa trzeba zamowic i takie tam ... troszke to bez sensu ... oni chca zebysmy cierpialy :eek:

jesli nie zatrudnie mamki do drugiego to urodze w szpitalu, gdzie nie bedzie z tym problemów, moze do tego czasu sie ucywiluzują bardziej w tej Bydgoszczy ;-)

chyba maly sie wybudza... spał od 15:00 :tak:lecę ...

No widzisz Agnes a mi dzis pan powiedzial ze najpierw trzeba by bylo dogadac sie z Szymańskim pozniej z anestezjologiem i mowil ze jest raczej nie mozliwe ZZO na zyczenie wiec nie bardzo cieszy mnie ta wiadomosc,bez układów w tym miescie nic nie załatwisz.
Agnes jak sobie radzisz z dzidzą,jak samopoczucie ?
Buziaki wielkie dla Ciebie
Reniferku napewno z serduszkiem Twojej dzidzi tez wszytsko jest dobrze i bedzie dobrze....

WOMEN powodzenia!! ja mam dopiero za tydzień szpital (usg szyjki)

AGNES jak sie czujesz jako młoda mamusia?? wiem ze dużo osób Ci pomaga ale kobieta daje sobie rade z bólem i dzieckiem jak zostaje sama? pytam sie bo u mnie po porodzie przez 2 tygodnie bedzie mama a potem zostaje samiuteńka jak palec!

witajcie Dziewczynki :-),

U mnie samopoczucie zmienne, ale na ogół dobre :-) dzisiaj w ciagu dnia udało mi sie przespać ponad 2 h razem z moim synkiem. Potem przyszła położna i zdjeła mi te paskudne zewnetrzne szwy. W sumie to one też by sie rozpuscily, ale miesiac jeszcze z tym chodzic do nie bardzo chcialam. Troszke bolalo, ale dalo sie wytrzymac. z reszta to byla chwila ;-)

Dzisiaj maly 20 min sie wietrzyl a jutro przy dobrej pogodzie ruszymy naszą trojką na pierwszy spacer :-D wprost nei mogę się doczekać

Jako młoda mamusia radzę sobie chyba dość przyzwoicie, a nasze mamy sie przydają. Bo my na poczatku to jakos tak wolno przebieramy malego a moja mama jak go w swoje rece wezmie to rach ciach i gotowe hihi

w nocy jest dosc znosnie bo przesypia ok 3 h do nastepnego papu i przewiniecia a nad ranem to juz zostaje z nami w lozku i lezymy sobie nawet do 9 :-) dzisiaj jak go po 6 przewijałam to mleko mi sie lało strumieniami :-paaa, no i wczoraj kupilismy laktator, zeby w razie czego Igor mogl zostac z kims i cieszyc sie moim mleczkiem ... no i ladnie wypil z butelki :-) wlasnie jesli chce sie stosowac obie metody karmienia to trzeba to zrobic w przeciagu pierwszych 3 tygodni bo wtedy dziecku najlatwiej się jest uczyc ;-)

Renifer,

A co ma wykazac to USG szyjki ?

reklama
jej długość... już dwa miechy mam ją skróconą do 23 mm i lekarka sie boi ze sie skróci za szybko, pomimo iż biore tabletki...

dobrze ze sobie radzisz z maluszkiem... jeszcze dobre dwa miesiace i moze tez bede miala ta przyjemność...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry