RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
AGNES ja mam tylko opuchliznę powyżej 25 stopni celsjusza w domu... w taka pogode jak dziś jest super...
RYBCIA ja również składam kondolencje... tyle życia mała miala przed sobą... ach... wszystko jest takie niesprawiedliwe...
obecnie wspieram męża w odchudzaniu - dziś zaczął... ma straszną otyłość, bo ciągle piwka i jedzonko... jak przeczytałam mu o konsekwencjach i dałam wykład ze ja sama dzieci nie bede wychowywac, to zrobił duze oczy i powiedzial ze z moją pomocą zgubi coś na pewno... mi sie marzy by spadl chociaż z 20 kg...
RYBCIA ja również składam kondolencje... tyle życia mała miala przed sobą... ach... wszystko jest takie niesprawiedliwe...
obecnie wspieram męża w odchudzaniu - dziś zaczął... ma straszną otyłość, bo ciągle piwka i jedzonko... jak przeczytałam mu o konsekwencjach i dałam wykład ze ja sama dzieci nie bede wychowywac, to zrobił duze oczy i powiedzial ze z moją pomocą zgubi coś na pewno... mi sie marzy by spadl chociaż z 20 kg...

lecę ...
aaa, no i wczoraj kupilismy laktator, zeby w razie czego Igor mogl zostac z kims i cieszyc sie moim mleczkiem ... no i ladnie wypil z butelki :-) wlasnie jesli chce sie stosowac obie metody karmienia to trzeba to zrobic w przeciagu pierwszych 3 tygodni bo wtedy dziecku najlatwiej się jest uczyc ;-)