• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej,

bylismy jakies 20 min :-) wrocilam zmeczona jakbym jakis maraton zrobila . chyba organizm byl zszokowany duza iloscia swiezego powietrza. Maly spal tylko 40 min po nim i musialam go trzymac troche przy cycu bo pil jakby nie pil nigdy ;-)

niedawno zasnal, wiec ja tez ide sie polozyc bo padam z nog. w nocy jak obudzil sie przed 3 to zasnal dopiero po 5 :-( walczylismy oboje i oboje padlismy ze zmeczenia, kazde w swoim lozku hihi

a jak Wy sie dzisiaj miewacie ? Zapowiadaja piekny sierpien :-D

hej,

bylismy jakies 20 min :-) wrocilam zmeczona jakbym jakis maraton zrobila . chyba organizm byl zszokowany duza iloscia swiezego powietrza. Maly spal tylko 40 min po nim i musialam go trzymac troche przy cycu bo pil jakby nie pil nigdy ;-)

niedawno zasnal, wiec ja tez ide sie polozyc bo padam z nog. w nocy jak obudzil sie przed 3 to zasnal dopiero po 5 :-( walczylismy oboje i oboje padlismy ze zmeczenia, kazde w swoim lozku hihi

a jak Wy sie dzisiaj miewacie ? Zapowiadaja piekny sierpien :-D

ja sie boje pięknego sierpnia bo pewnie spuchne jak balon...
dziewczyny mam pytanko: jakie macie lub kupujecie wózki? ja mam z mężem mały dylemat i w sumie mamy jeszcze troche czasu, ale nie bardzo wiemy co chcemy...

Renifer,

My kupilismy polski wozek firmy Jedroch model Bartatina. na pierwszym spacerze dobrze sie sprawował :-) Jest lekki jak na tradycyjny wozek i ma dobra amortyzacje, czyli nadaje sie na kazde warunki drogowe ;-) poza tym mial przystepna cenę i latwo sie sklada i rozklada :tak: no i ma duze koła :)

Agnest super jak już byliście na pierwszym spacerku.
Szkoda e mały po nim tak krótko spał.Ale to może to zasługa dużej ilości świeżego powietrza.
Z czasem będzie inaczej przyzwyczaj i się do spacerków i będzie po nich spał jak mały suseł.

Pomyliłam się piszać wcześniej że byłam na usg 3D u dr Wasilewskiego, byłam u dr Szymańskiego na Waleniowej na Osowej Górze, dostałam film na płycie CD, płaciłam 250 albo 300 zł, juz nie pamiętam.

Hej dziewczyny mam pytanie ja muszę iść do Szymańskiego na usg na konsultację czy on ma tylko to 3D za 250 czy zwykłe tańsze też mam?
Miałam iść do Wasilewskiego ale on ma urlop do końca miesiąca :-( i muszę iść do tego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry