• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny mam pytanie ja muszę iść do Szymańskiego na usg na konsultację czy on ma tylko to 3D za 250 czy zwykłe tańsze też mam?
Miałam iść do Wasilewskiego ale on ma urlop do końca miesiąca :-( i muszę iść do tego
Każde 3D jest też wyposażone w 2D, więc pewnie ma w swojej ofercie też to zwykłe. Ale pewności 100% nie mam.

reklama
ANIU a na kiedy Ty masz termin?
dobrze że wasilewski przyjmuje w sierpniu, bo kurde mialam isc do niego koło 20-ego a do nikogo innego nie chciałam isc
Termin mam na 20 września ale mi on od początku nie pasuje bo to 41 tydzień a termin wyznacza się na 40 z tego co się orientuję. Ja na początku chodziłam to dr Stankiewicz ( ona prowadziła moją pierwszą ciążę i też mi coś źle obliczyła bo urodziłam 10 dni szybciej a wszystko było ok, a ona twierdziła 3 dni przed porodem że nic się nie zanosi i dużo przenoszę ) a teraz chodzę do dr Karwowskiego i jestem bardzo zadowolona.
Też się cieszę że źle zrozumiałam i mam nadzieję że się dostanę do dr Wasilewskiego szybko bo trochę się denerwuję chociaż mój dr zapewniał że tam nic złego się nie dzieje.

Każde 3D jest też wyposażone w 2D, więc pewnie ma w swojej ofercie też to zwykłe. Ale pewności 100% nie mam.
Już sobie sprawdziłam i faktycznie są oba :tak:

Dzień dobry Mamusie...Ja mam straszne urwanie od kilku dni i nie mam czasu nawet cos do was napisać,wiec wybaczcie jak tylko znajde chwile to nadrobie zaległości.Buzka wielka papapa

WOMEN!!! widze że imię dla synusia wybrane!!!

AGNES miłej rocznicy jutro!!! ja nic męzowi nie przygotowałam, ale trudno - bedzie musiał jakoś to przez yc!!! swój prezent dostanie za dwa miesiace ;)))

RENIFER wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu.
Agnest Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu.
Super jak maluszek śpi ładnie po kąpieli i możesz coś zrobić dla siebie.
A dziś jest ładna pogoda w sam raz na to aby iść z dzieciaczkiem na spacerek nad nasz Kanał Bydgoski.
Ja mam na niego rzut beretem.
Miłej niedzieli wam życzę dziewczynki.

Rybcia,

Dziękuję za życzenia rocznicowe

Renifer,

Dziękuję i wzajemnie :) NIe przejmuj się, my tez nic nie wymóżdzyliśmy na dzisiaj :-) a jeśli chodzi o prezent to stwierdziliśmy, że kupimy coś wspólnego ;-) nie wiem kiedy to nastąpi, bo zanim wyjdziemy gdzieś do wiekszego sklepu to minie trochę czasu.

Faktycznie dzisiaj ładnie jest, ja mam dzisiaj kolejny dzien odwiedzin i chodzę zakrecona, bo nie moge jakos dospac i usiasc przy komputerze. Wczoraj właczyłąm go i tak chodził cały dzien i noc :laugh2: az wreszcie usiadlam bo maly zassał smoka i sie sam usypia ... on tak lubi nas zwodzic, bo zasypia niby przy piersi a jak go sie odlozy to po kilku minutach sie znowu aktywizuje ;-) a w prezencie slubnym o poranku dostalismy od syna wieeelką kupkęęęę:laugh2:

Cześc kobietki! Korzystam z chwili dostępu do netu. U mnie jak na razie bez zmian. Maluszek ciągle w brzuszku :-) Zaczynam mieć problemy ze spaniem - tzn. w nocy nie mogę a w dzień mi sie oczy zamykają. W tym tygodniu jadę do Poradni Diabetologicznej i dowiem się kiedy muszę się stawić w szpitalu. Poza tym brakuje mi mojego materaca i wszystko mnie boli. Z niecierpliwością czekam na zakończenie remontu.
U Was widzę na razie bez zmian. Trzymajcie się cieplutko, pa!

reklama
Agnest najlepszym dla was prezentem jest teraz maluszek.I wspólnie spędzony czas.
A spacerków jeszcze jest dużo przed wami wspólnych z maluszkiem.
I przyjdzie czas że się wybierzecie na jakieś wspólne zakupy na mieście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry