• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wiecie co, ja zawsze chciałam rodzić w lato, by dziecko sie wygrzało ale juz chyba wole ten mój październik....

nocą oziębiam dom otwierająć wszystkie okna (na szczescie noce sierpniowe nie są takie złe) i tylko dzieki temu moge przezyc w dzien...

bry,

upału ciąg dalszy, ale dzisiaj lepiej z tym moim synkiem :-) po 8 rano wybieglysmy z babcia na spacer i łacznie spal ok 3h potem papu, ogladanie swiata i jakos znowu drzemka wyszla... on ma dobrze, a ja nie moge spac ... a juz mnie glowa zaczyna bolec ... ide sie polozyc na chwilę, chociaż pewnie zaraz sie moj mlekopijca obudzi ;-)karmienie piersia to ciezka robota :confused2::szok::rofl2:

A jak obrzeki u ciezarowek ? Pewnie cierpicie biedactwa.

Hej dziewczyny
Dziś byłam w TESCO i sa super promocje na odzież dziecięcą z lini Cherokee
Ja kupiłam Dominice dwu pak spodni dresowych za 10,50 a kosztowały normalnie 35,00zł
Później jeszcze jej kupiłam spódniczkę za 1,50
i bluzeczke za 2,99

Renifer,

Jutro ma byc pochmurno :-)

Rybcia,

Szkoda, ze z Fordonu mam kawalek do Tesco. Akurat dostałam z tej serii 3 pary body z długim rękawem. Kolezanka miala dla swojego synka i chwalila, ze mozna prac i prac i nic sie nie dzieje ;-)

Ja dzisiaj smyka nakarmilam z butelki, uzylam magicznego laktatora... szkoda tylko ze polowe maly zwrocil w postaci pawia :no: ochrzcił moje nowe kapcie ... teraz mruczy cos, ide do niego:-D

Agnest ja mam większość ciuszków dla Dominiki z tej serii i są super nic się nie spierają.Czy to są bluzki bluzeczki czy spodenki sa super.

Oj szkoda że ochrzcił Twoje nowe kapcie,możliwe ze za duzo wypił i dlatego tak zwrócił.

RENIFERKU trzymaj się ja też w te upały bym nie wychodziła na dwór.Ale dziś miałam mus musiałam jechać do Urzędu Pracy.

reklama
ufff... jak gorąco... chyba zmienie tryb życia... w nocy bede łazic a w dzien spac w wannie...
pocieszajace jest to ze pierwszy tydzień sierpnia juz za nami... a za tydzień juz zaczynam ósmy miesiac ciąży... fajnie ze ten czas tak szybko leci - szkoda jednak zetrzeba przeżyc takie upały... rok temu byłabym juz dawno nad jeziorem...

miłego dnia mamuśki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry