• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agnes to co napisała kasiad z tym karmieniem z butli to prawda ja mojej Dominice zaczęłam podawać kaszke z butelki jak miała 3,5m_ca i się Dominika przekonała do butli i w wieku 6m_cy odstawiła się sama od piersi.Nie chciała nawet w nocy pociągnąć cyca czy nad ranem był dla niej blee.
Jak dostała butle to była cisza i spokój i dziecko się najadło.
Na Okolu tez wczoraj nie było żadnej burzy ani opadu jakiegokolwiek
Kasiad nie mogę się napatrzeć na Oliwki zdjęcia śliczna z niej dziewczynka.
Aż się nie mogę doczekać z wami spotkania aby znów Oliwkę przytulić i wyściskać.

Rybcia, z Twojej Dominisi też śliczna dziewczynka, też chętnie pooglądam jej zdjęcia, jeśli nie masz oporów do wklejania ich na stronach ogólnodostępnych :tak:
Ja też się z Wami znowu chętnie spotkam.

A to jest moje dziecię
Trochę się pokażemy a co tam.
1 Dominika miała 3 dni już w domciu
2. Dominika miała już 5m_cy
3 miesiąc i 5 dni i tak wysoko główkę unosiła
4 prawie 10m_cy i już biega
5 taki bałagan potrafi teraz zrobić Dominika w pokoju

Kasiad,

Planuję karmić tylko 6mcy, ale narazie kiepsko to widzę :-( może jakoś będzie lepiej z czasem, ale narazie ciężko mi patrzeć jak mały się męczy bo ja coś zjadłam, co wydawało się, że mu nie zaszkodzi. Już mi brak pomysłów na posiłki ... stresujące to jest troszeczkę ... Może masz rację, że ta zasada nie odnosi się do wszystkich dzieci, w końcu są zawsze jakieś odstępstwa ;-)w każdym razie narazie będę kontynuować butelkę od czasu do czasu ...

Już się boję ;-) dobrze, że mam drzwi w pokojach na zamek :cool: pozamykam co cenniejsze rzeczy hihi

dzisiaj mój mały stał się prawdziwym obywatelem bo odebrałam jego pesel :-) a w poniedziałek idziemy na wizytę profilaktyczną do pediatry :tak: jestem ciekawa co powie ... mam w domu wagę, więc jestem pewna, że przybrał na wadze, jak wychodził ze szpitala 25 lipca to miał 3040 a dzisiaj ma 4 kg :tak: to chyba niezły wynik, jak sądzicie ?

Agnes bardzo ładnie Igorek przybiera na wadze.
Jak będziesz na tej kontroli profilaktycznej to pochwal się ile malutki tak dokładnie waży.
A co do chowania co cenniejsze to Dominika już umie wszędzie wejść i sięga wszystko co się da.

reklama
RYBCIA córa śliczna mała rozrabiaka!!! oj, kiedy ja sie Wam pochwale własnym szkrabem??? :happy2:
AGNES synuś chyba dobrze przybrał... w sumie to kompletnie sie nie znam :-D

burzowo sie zrobiło dziewczynki! a burz nienawidze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry