Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Więc od razu wczoraj pojechaliśmy do Akpol`a zrobić zakupy typu wanienka, smoczki, butelki, kosmetyki, a jutro zawozimy Majkę do mojej siostry na kilka dni i przywieziemy kołyskę już ją ubiorę i przykryję prześcieradłem będzie sobie w kąciku czekać
. Dzisiaj już zrobiłam 2 prania a wieczorkiem zrobię jeszcze jedno.
ale ładne imię Jordan
ktoś wybrał.
Coś jej się pogmerało, możliwe, że to ta duchota ją budzi. Śpiw samym bodziaku i nie da się nawet przykryć pojedynczą tetrową pieluszką, odrazu się odkopuje. 

tzn nie we wszystkich przypadkach to się sprawdza. Robiłam tak samo i o mało nie przypłaciłam przejściem całkowicie na butlę, bo małej łatwiej leciało z butli i zaczęła odmawiać cyca. Trafiłam do Poradni Laktacyjnej i pani powiedziała, ze dokarmianie z butli prawie zawsze jest początkiem końca karmienia naturalnego. Dopiero jak dziecko skończy pół roku niebezpieczeństwo rezygnacji z cyca mija przy dokarmianiu z butli. Żadna z dziewczyn na moich Lutówkach, która dokarmiała regularnie butlą, nie dociągnęła naturalnego karmienia nawet do pół roku dziecka.