• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tak, o Wasilewskim... jeśli tak to mam doła bo tylko do niego na usg chodziłam.... buuuuuuuuuuuuuuuu

No ja Ci powiem że trochę też bo mam skonsultować wielkość płodu a konkretnie ob. główki bo albo mam źle obliczony termin porodu albo coś nie tak z maluszkiem chociaż wygląda że z mózgiem wszystko ok. A jak nie Wasilewski to Szymański tylko nie wiem ile on bierze bo tam jedna dziewczyna pisała że 250 za 3D z płytą, a chciałam wiedzieć czy zwykłe też robi

Rybcia,

Za to od czasu kapieli bez jedzenia spi do tej chwili ale juz mleko samo mi wyplywa wiec chyba go obudzę ... w kazdym razie zapomnialam sie pochwalic, ze synus stracił dzis kikuta hihi i mu sie pepuszek pokazał :-) po kapieli chwile lezal na brzuszku i nawet nie protestowal a dziarsko łepek trzymal w górze :crazy: mialam czas spokojnie zjesc kolację i pocwiczyc bo wczoraj mi sie nie udalo ...

kurcze, a to 3D takie drogie ? Moze lepiej by isc gdzie indziej na usg, wiem ze jest tez na Karlowicza takie centrum ginekologiczne ... tam chyba o 100 taniej ...

Miłej nocy życzę

:zawstydzona/y: No właśnie chciałam sprostować źle zrozumiałam tą aut. sekretarkę, tak jak już Pati napisała od 6 sierpnia, przepraszam za wprowadzenie w błąd:cool2:.

A wózek my już mamy zarezerwowany Baby design Atlantic :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry