Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a u nas oczywiscie sucho... mielismy robic remont ale plany nie wypalily a tak mamy znowu efekt fuszerki poprzednich wlascicieli. ciekawe czy nasze towarzystwo ubezpieczeniowe bez zbednych marudzen pokryje straty
na szczescie maly po poludniu dlugo spal i byl wyciszony, bo od calej tej sytuacji jestem wykonczona i zmeczona jak kon po westernie ;-)

W którym szpitalu 
I to dziecięcioletnim bloku, a nie jakiejś kilkudziesięcioletniej kamienicy. Ubezpieczalnia bez problemu pokryła koszty.WOMEN z moją szyjką ok... ma 20 mm i kształt litery "Y" ... coś wczoraj zaceło mnie telepac, mialam bóle takie jak na miesiaczke dosyc silne i cały czas twardniał mi brzuch ale zwiekszyłam dawke fenoterolu i cały dzien przelezałam i dzis czuje sie jak nówka![]()

;-)
Agnes, kazali Ci rodzić pośladkowoW którym szpitalu
A jak myślałam, że w dziesiejszych czasach robi się zawsze cesarkę w takich przypadkach.
Krwiak nie jest specjalnie niebezpieczny. Powinien sam się wchłonąć, chyba, że jest bardzo rozległy. Teraz trzeba czasu, żeby się wchłonął. Heparyna pomaga w jego wchłanianiu.
A z tą wanną, to miałam podobny przypadek, u nas sucho, a sąsiadom przez długi czas leciała wolno woda, aż się im dziura w suficie zrobiłaI to dziecięcioletnim bloku, a nie jakiejś kilkudziesięcioletniej kamienicy. Ubezpieczalnia bez problemu pokryła koszty.

Widze, ze zachowujesz zimna krew i dobrze sobie dawkujesz ten lek, oby tak dalej . Chyba w przyszlym tygodniu idziesz na usg, prawda ? Jestem ciekawa ile twoje malenstwo juz ma.
chwilowo jest lepiej i spi juz prawie 3h :-) czytalam stare posty i sprobuje jeszcze inne specyfiki, w tym 2 niemieckie. Akurat mąż jedzie jutro do Niemiec bo nie mamy samochodu dla naszej małej rodzinki a fotelika na kolanach sobie nei przyczepię ;-) nie mogę się doczekać , bo dzieci od razu usypiają w samochodach hi hi przynajmniej większość.
kurcze, w poniedziałek będą 4 tygodnie