• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry!!!

gdyby nie to że raczej taśtam sie a nie chodze to bardzo chetnie bym z wami poszła na zakupy i na lody :-D:-D:-D
byłam wczoraj u giny, za dwa tygodnie mam odstawic luteine a za trzy fenoterol i niech sie dzieje wola nieba!!! tak sie ciesze bo nienawidze tych tabletek!!!

miłego dnia!!!

reklama
No to idziemy wszystkie ciężaróweczki na zakupy do Reala hihih
Miłego dnia kochane ja sie wczoraj chyba załatwiłam od rana kaszel straszny mam chyba dzis nie pojde do pracy tylko posiedze w domu sie wygrzać muszę.

hej,

wychodzi na to, że wszystkie mieszkacie obok Reala ... ;-) może by któraś się przeniosła do Fordonu ? :-D Ja też lubię zakupy :-D:tak:
Byliśmy dzisiaj w centrum naprawić gapiostwo mojego męża i nadać drugie imię synkowi :-) tak więc już jest Igor Daniel i w sobotę jedziemy załatwiać chrzest. Na 14 pażdziernika planujemy, byłby we wrześniu ale akurat moja mama wyjezdza do sanatorium, więc musimy przełożyć;-)

Renifer,

To teraz juz tylko odliczać, odstawiać leki i rodzić hihi zdrowe maleństwo :tak:

Dobra, idę przewinąć małego, podać witaminki i ululać, żeby matka mogła w domu hulać :rofl2::happy2:

WOMEN ja sie trzymam dobrze - odliczam dni do odstawienia tabletek ;-);-);-)
ogólnie pogoda bardzo działa na moją korzysc, czuje sie tak, jakbym miała 10 kg mniej, zero spuchnięc...
dzis zaczełam prasowac wyprane ciuszki >> nienawidze prasowac ale dla dzidzi wszystko!!!

ide prywatnie na tego paciorkowca we wtorek, nie daje mi to spokoju...

Renifer, najpierw dowiedz się, czy podadzą Ci w Dwójce antybiotyk w czasie porodu jakby Ci wyszedł, bo w Dwójce chcesz rodzić, prawda? Bo jak nie podadzą, to nic Ci badanie nie da.

KASIAD no niestety moja gina jest na urlopie trzytygodniowym, takze najpierw zrobie (48 zł > jakoś przeżyje) a potem z badaniami, jakby wyszły złe, uderze do szpitala i sie spytam... chyba nie bedą takie świnie nie nie podac, co? jeśli sie okaze ze mnie oleją to może rzeczywiście zastanowie sie nad innym szpitalem, może szubinem... rozdarta jestem ale poczytalam troche o paciorkowcu grupy B i o chorobach jakie wywołuje i nie wybaczyłabym sobie gdybym badań nie zrobila i naraziła niczemu niewinne dziecko na jakies komplikacje...

Cześć dziewczynki wczoraj tu nie zaglądałam bo coś mi sie z netem stało i nie mogłam się połączyć.Ale dziś jest już OK

ania123 pewnie że możesz się z nami wybrać do Reala na zakupy razem z Women jak jest jeszcze jakaś mamusia chętna to zapraszamy na wspólne zakupy.
ania123 a Ty gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć

WOMEN ja sie trzymam dobrze - odliczam dni do odstawienia tabletek ;-);-);-)
ogólnie pogoda bardzo działa na moją korzysc, czuje sie tak, jakbym miała 10 kg mniej, zero spuchnięc...
dzis zaczełam prasowac wyprane ciuszki >> nienawidze prasowac ale dla dzidzi wszystko!!!

ide prywatnie na tego paciorkowca we wtorek, nie daje mi to spokoju...

:-D:-D no nie tylko na Twoją, ja też nareszcie czuję się i wyglądam normalnie tj. też odpuchłam :tak:

Cześć dziewczynki wczoraj tu nie zaglądałam bo coś mi sie z netem stało i nie mogłam się połączyć.Ale dziś jest już OK

ania123 pewnie że możesz się z nami wybrać do Reala na zakupy razem z Women jak jest jeszcze jakaś mamusia chętna to zapraszamy na wspólne zakupy.
ania123 a Ty gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć

Ja jestem z Czyżkówka ale mam nadzieję że nie dożywotnio :rofl2:

reklama
dzien doberek kochane
ja dzis licytuję wózeczek dla mojego Jordanka i mam nadzieje ze wygramy
Dzis musze sporządzić sobie liste zakupów i powoli wybrać sie i zakupic wszytsko bo,czekam na nową sypialnie,tak wiec bedzie co robic,wszytsko układać segregować juz sie doczekac nie moge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry