Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje skurcze parte też trwały 20 minutAgnes nie krzyczałam podczas porodu z tego względu że nie miałam takiej potrzeby przy partych to juz tylko przyjemność jak to Ty określiłaś.
Ja parte miałam tylko a może aż 20 minut
A moja koleżanka z osiedla rodziła dosłownie dzień później synka to krzyczała przy partych rodziła też z mężem i to mąż kazał jej krzyczeć bo już się robiła fioletowa na twarzy jak parła.Później położna do jej męża mówiła że bardzo dobrze że powiedział aby żona krzyczała bo za dużo powietrza wstrzymała w sobie.
ania taka tak po sąsiedzku mieszkamy
, dla mnie to było tylko oby ten poród był też taki "łatwy" jak pierwszyja mam tak samo blisko do szubina jak i do dwójki) WOMEN szkoda ze nie wygrałas auckji!!! na pewno lepiej pójdzie nastepnym razem! ja dzis wieczorekim mam grilla u siąsiadów a potem jade do rodziców! ale sie ciesze!