• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ania a Ty kochana gdzie bedziesz rodzić,czy dobrze pamietam ze pisałas o Szubinie
Hmmm a która bedzie rodzić w Bizielu i zda mi relacje bo Agnes była w miare zadowolona,a ja tez sie tam wybieram.Szkoda ze w Bizielu nie robią ZZo.

reklama
ANIU ja mieszkałam rok na czyżkówku - na wyrzyskiej, w jednym z tych dwóch bloków w lesie,niedaleko maktronika...
WOMEN udanej licytacji!!! nie przejmuj sie tym zzo, w dwójce robią a ja i tak chce spróbowac bez ;))) :-D:-D

w sumie Reniferku masz racje,bo sie troche nasłuchałam ze przy zzo nic nie czujesz wogole nie wiesz co sie z toba dzieje wiec tez jest to niebezpieczne najlepiej poród naturalny.
Jeszcze 4 godzinki do końca licytacji wiec napisze jaki bedzie finał.Buzka ide coś zjeść.

ania to daleko od siebie nie mieszkamy
Bo ja mieszkam na Okolu
Women życzę powodzenia w licytacji bryki dla Jordanka
Dziewczyny co do porodu z Zzo to ja bym wam proponowała pierw spróbować bez ZZO ja sie od samego początku nastawiałam na poród naturalny beż żadnego znieczulenia i wytrzymałam te 4,5g
Choć na samym końcu to juz nie miałam sił na oddychanie i na cokolwiek
Ale powiem wam że byłam przez cały poród dzielna bo nie krzyczałam i nie wyzywałam na mojego Maćka bo był ze mną przy porodzie na zwykłej sali do porodu.A powiem że rodziłam w Bizielu i jestem zadowolona z tego szpitala i z opieki.

miło mi to słyszeć Rybcia,ze tak chwalisz sobie i poród naturalny i szpital Biziel.
co do aukcji to mialam ustawionego snipa a i tak nie wygrałam aukcji cholerka pochlastac sie mozna.Bede próbować dalej szukac i licytowac.

dzien doberek kochane
ja dzis licytuję wózeczek dla mojego Jordanka i mam nadzieje ze wygramy
Dzis musze sporządzić sobie liste zakupów i powoli wybrać sie i zakupic wszytsko bo,czekam na nową sypialnie,tak wiec bedzie co robic,wszytsko układać segregować juz sie doczekac nie moge.

Ja mam to już za sobą bo wszystko już gotowe tylko synek jeszcze w brzusiu, ale też uwielbiam te malutkie ciuszki :tak:

Ania a Ty kochana gdzie bedziesz rodzić,czy dobrze pamietam ze pisałas o Szubinie
Hmmm a która bedzie rodzić w Bizielu i zda mi relacje bo Agnes była w miare zadowolona,a ja tez sie tam wybieram.Szkoda ze w Bizielu nie robią ZZo.
Tak ja w Szubinie, chyba że nie dojadę to gdzieś na trasie do Szubina ;-):-D a ciocia mojego męża rodziła w kwietniu w Bizielu i sobie chwali, także bez obaw.

ANIU ja mieszkałam rok na czyżkówku - na wyrzyskiej, w jednym z tych dwóch bloków w lesie,niedaleko maktronika...
WOMEN udanej licytacji!!! nie przejmuj sie tym zzo, w dwójce robią a ja i tak chce spróbowac bez ;))) :-D:-D

No ja też mieszkam niedaleko maktronika i kołomnie też są dwa bloki, ale nie wiem przy jakiej są ulicy, ja na siedleckiej koło tych drogaśnych bss`ów ( dobrze że polo nam zbudowali :-D).
Ja też rodziłam bez znieczulenia i teraz też nie chcę nie jest wcale tak źle :tak:

Women przykro mi że Ci wózek sprzątnęli z przed nosa, ja 3 licytacje przegrałam zanim kupiłam podgrzewacz :-D, ale się udało i mam.
Moja siostra kupiła wózek z Allegro i jest bardzo niezadowolona z niego, cieszy się że nie był drogi to go bez żalu w kąt rzuci.

reklama
Rybcia,

Nie krzyczałaś w czasie porodu a ja tak hihi i jakby co to nie ma sie czego wstydzić, jesli przyniesie wam to ulgę to dajcie upust swoim emocjom i bólowi :-) Każdy inaczej przecież reaguje na ból.

A z tym ZZO w Bizielu to trzeba po prostu o wiele szybciej się umawiać i konsultować z anestezjologiem. Po tym jak juz wiem czym jest poród naturalny beż zadnych znieczuleń zdecydowanie skorzystam z takiego przy drugim dzidziusiu :) co prawda i tak trzeba wytrzymać do rozwarcia na 4 cm. :tak: ale ominie mnie ten okropny etap kiedy chce się przeć a nie można :-(wtedy własnie krzyczałam ;-) samo parcie to prawie była przyjemność :-D

Ja też czaiłam się na wozki na allegro ale i tak w koncu w sklepie kupilam :-) ide jesc kolację bo bardzo głodna jestem, jak wilk :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry