Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzien doberek kochane
ja dzis licytuję wózeczek dla mojego Jordanka i mam nadzieje ze wygramy
Dzis musze sporządzić sobie liste zakupów i powoli wybrać sie i zakupic wszytsko bo,czekam na nową sypialnie,tak wiec bedzie co robic,wszytsko układać segregować juz sie doczekac nie moge.

Tak ja w Szubinie, chyba że nie dojadę to gdzieś na trasie do Szubina ;-)Ania a Ty kochana gdzie bedziesz rodzić,czy dobrze pamietam ze pisałas o Szubinie
Hmmm a która bedzie rodzić w Bizielu i zda mi relacje bo Agnes była w miare zadowolona,a ja tez sie tam wybieram.Szkoda ze w Bizielu nie robią ZZo.
a ciocia mojego męża rodziła w kwietniu w Bizielu i sobie chwali, także bez obaw.ANIU ja mieszkałam rok na czyżkówku - na wyrzyskiej, w jednym z tych dwóch bloków w lesie,niedaleko maktronika...
WOMEN udanej licytacji!!! nie przejmuj sie tym zzo, w dwójce robią a ja i tak chce spróbowac bez))
).
No to faktycznie po sąsiedzkuania to daleko od siebie nie mieszkamy
Bo ja mieszkam na Okolu

ale ominie mnie ten okropny etap kiedy chce się przeć a nie można :-(wtedy własnie krzyczałam ;-) samo parcie to prawie była przyjemność