• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No Rybcia, do pójścia bez trzymanki to jeszcze bardzo daleko, bo jednak krok ma bardzo niepewny, kiwa się na wszystkie strony, no i idzie bokiem. Ale pewnie przed roczkiem wystartuje samodzielnie.

A mam pytanie do mamusi jeszcze w 2w1 czy macie już kupioną wanienkę dla maluszka.
Bo ja chcę sprzedać po mojej Dominice bo się juz dawno w niej nie kąpiemy a zawadza mi miejsce w łazience.

W Realu mają ją po 37,99 a ja chce sprzedać za jedyne 20zł

Ja już niestety jakiś miesiąc temu kupiłam całą wyprawkę, wanienkę też mam zieloną ale zwykłą z odpływem.

A co do programów typu Snip to ja już też się zawiodłam, dlatego zrezygnowałam z używania ich. Najbardziej mogę liczyć na siebie, więc sama licytuję w ostatniej minucie aukcji. Moja własna ręka nigdy mnie nie zawiodła :-D
A muszę się Wam pochwalić, że Oli przeszła dziś swoje pierwsze samodzielne kroki trzymając się naszego łóżka :tak:

Ja też sama licytuję :tak:.
GRATULACJE dla córci zdolniaszka z niej na pewno po mamusi :tak::tak:

No no widze ze jedne dzieci w drodze a drugie juz stawiają pierwsze samodzielne kroki,moje gratulacje,mam nadzieje ze uwieczniłas to jakimś szybkim foto hii
Wanienkę tez juz mam i równiez zieloną heheh
Co do wózka to pewnie ze sie uda następnym razem.
Pozdrawiam i zycze miłego wieczorku sobotniego

No niestety nie uwieczniłam. Aparat mam chwilowo nieczynny, bo baterie się wyczerpały, a na kamerze taśma była poprzesuwana i skasowałabym nagrany inny film. Małżonek był zły, bo to ja poprzesuwałam i nie nastawiłam na koniec. Ale będzie jeszcze okazja do nagrania, skoro raz poszła, to drugi raz też pójdzie :tak:

Kasiad pewnie ze bedzie jeszcze wiele okazji teraz juz cały czas bedzie próbowała a najważniejsze ze wy oboje widzieliscie to na własne oczy.
Dobranoc kochane
PS widze ze dzis wszytskie mamy zapomniały o bydgoszcz reaktywacji ihih to nic jutro nadrobimy
ps.Renifer jak zdrówko?
Agnes jak tam Twoje maleństwo sie miewa >

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry