• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad,

To gratulacje dla szczęśliwych rodziców chodzącego brzdąca ... teraz to się zacznie hihi oczka w głowie nie będzie można spuścić z oczka :))))

Women,

Synuś dzisiaj rano miał ataki więc masowałam, on cycka ssał i jakoś tak od 6 do 9 śpiąc i nie śpiąc przetrwaliśmy przytuleni. dzisiaj oprócz 3h drzemki nie spał wcale i jeszcze teraz nie śpi. Mimo, iż spałam wtedy razem z nim padam na twarz :/ zaraz idę do łózia tylko muszę lewą pierś opróżnic hihi

Słodkich snów (dla tych które jeszcze mają szansę spać) i dłuugich snów ( dla tych, które poczekają na to jeszcze kilka lat :/)

reklama
Witam wieczorkiem was Bydgoszczanki
Ja dziś dopiero teraz bo Dominika nie dała mi zasiąść spokojnie przed kompem bo chciała oglądać teletubies
RENIFERKU napisz jak się czujesz z maluszkiem
Agnes jak tam Igorek zdrowiutki i jak się ma
Women a Ty jak się czujesz z Jordankiem w brzusiu
kasiad na pewno będzie nie jedna okazja zrobić Oliwce zdjęcia czy nagrania filmiku jak Oli stawia kroczki przy waszym łóżku
ania a jak tam i Ty się czujesz w 2w1 bo to jeszcze trochę i się nam rozdwoisz.

Rybcia
A dziękuje kochane czuję sie dobrze,nie narzekam choc dzis w nocy zbudził mnie ból brzucha i wstałam wziełam nospe i zaparzyłam sobie melise i polezałąm godzinke i jakos przeszło,teraz tak dziwnie kuje mnie w mostku nie wiem czy to jakies nerwobóle czy dzidzia mi jakos uciska nie mam pojecia ale wiem ze zmykam do wyrka
Agnes to nie miałas dziś łatwego dnia,i twój synuś tez nie,zycze za to spokojnej nocy jak i jutrzejszego dnia
Ja jutro ide na kontrolą wizyte do Semeńczuka wiec napisze jutro co i jak.
Buzka dobrej nocy mamusie

Dziś bylismy w ZOO w Poznaniu. Fajnie było, choć Oli nie ekscytowała się tak bardzo zwierzętami w ZOO jak tymi domowymi.

Agnes, Oliwkę to narazie trudno nazwać chodzącą, przesuwa się mały kawałek stojąc na nózkach, ale narazie bardzo niewielki i tyle jej to czasu zajmuje, bo traci często jeszcze równowagę. Ale już parę rzeczy musimy uprzątnąć, bo staje sobie przy stoliku na telewizor i zciąga co ma pod ręką. Do ławy jeszcze na szczęście nie dosięga. Latać za nią już muszę, bo jak wstaje, to łatwo się ślizga i boję się o jej głowę.

KASIAD gratulacje z okacji postepów corusi (pierwsze kroki), szybko sie rozwija!!! moja siostrzenica też jest na tym etapie a za tydzień skonczy roczek...

hmm, wanienke tez juz mamy... i to chyba od 2 miesiecy:baffled::baffled:

RYBCIA jak znosisz teletubisie??? ja chyba tego dziecku nie kupie, za bardzo mnie drażnią :sorry2::sorry2:
AGNES współczuje Ci kochana i zazdroszcze!! ja już bym chyba wolała nie spac niż czekac, czekac i rodzic... :laugh2::laugh2: ale musze przez to przejść...
ANIU nie pamietam Twojego terminu... wrzesień? moje szare komórki podczas ciąży sie skurczyły:dry::dry:
WOMEN powodzenia na wizycie!! czekamy na info!

ok, u mnie kolorowo... byłam u Rodziców na wsi i było cudownie ;)) nagadalam sie z mamą... jak za miesiac przyjedzie do mikołajka to zmolestujemy mojego meza, skopie nam działke i zasadzimy maliny i truskawki ;))) tak mi sie marzyły grządki koło domu i z pomocą mamy na wiosnę jest taka szansa ;))) powrót od rodziców był b. męczący - nie ta kondycja!!! wiec juz wczoraj sie nie odzywałam, ale za to sen dzis był przecundny... nie wiem, kiedy noc mineła... teraz wcinam śniadanko i zastanawiam sie czy zaczać prasowanko ubranek czy wrócić do łózia ... :-D:-D:-D

buziaczki poniedziałkowe dla wszystkich!!!

RENIFERKU ja też nie znosiłam Teletubisów ale jak moja Dominika widzi je to jest cisza na 30 minut.Więc zakupiłam jej jedną płytkę co by sobie od czasu do czasu obejrzała.
O a teraz otworzyła mi mała latorośl szafę ze swoimi ciuchami i grzebie w niej.Aja wczoraj jej robiłam porządek w szafie wrrrrrrrrr
Ale co tam niech grzebie mama będzie mieć zajęcie.

A dziś mamy taką piękną pogodę aby iść spać,nie lubię takiej pogody bo najlepiej to bym ją całą przespała

Heyo ;-), jeśli chodzi o Teletubisie to Majka ma kilka płyt pożyczonych od kuzynki i bardzo lubi je oglądać :tak:, ja jej też nie bronie bo w jakiś tam sposób one uczą, Majka tańczyła jak one, powtarzała słowa, teraz to już woli inne bajki typu Bambi, Król Lew, Madagaskar itp, ale czasem też prosi o Teletubisie.

Renifer
Ja mam termin na 20 września, ale coś mi się wydaję że nie dochodzę do niego chyba że się zdziwię.

Czuję się ok, często puchnie mi prawa ręka, pewnie mały gdzieś uciska i dlatego :tak:, dobrze że pogoda trochę odpuściła go jak były te duszne upały to było tragicznie.
Ja na wizytę idę 6 września, zobaczymy co się dowiem ciekawego.
Mąż dzisiaj poszedł po 7 tygodniach wolnego do pracy, tj w międzyczasie pracował to tu to tam ale teraz już wrócił i do porodu będzie robił więc znowu same zostałyśmy w domku.

ania więc trzymamy kciuki za łagodny szybki i bezbolesny poród
RENIFERKU Tobie też życzę szybkiego rozdwajania się po 20 września

A ja dodam że do samego porodu byłam ruchliwa wszędzie chodziłam,
nawet w niedziele dzień przed porodem byłam sama na zakupach w Geant,
bo Maciek szedł do pracy na po południe.
Ale tak jak by coś przeczuwał i co godzinę do mnie dzwonił i się pytał jak się czuje.

reklama
ja po wizycie
w sumie nic sie nie dowiedziałam poza tym ze znowu lekarz przepisał mi nospe forte 3x1 kurcze bo niby za twardy mam brzuch sama nie wiem czy warto sie faszerowac tymi tabletkami
Moja waga to 66,8 takze znowu 2 kg do przodu pewnie dobiję do 70kg
posłuchałam tętna dzidzi i jest ok ale kopał prosto w to urządzenie hehe smialam sie
moje cisnienie tez ksiązkowe i w sumie nic wiecej dostalam skierowanie na mocz i krew wiec jutro sobie pojde.Nastepna wizyta za 2 tyg.

sle buziaki ja uciekam chyba do wyrka choc miałą dzis tez prac i prasowac ale jakos przy tym deszczy nic tylko lezec w wyrku,poza tym sie nie wyspałam dzis i do tego wczesnie wstac trzebab było,takze buzka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry